Τραίνο η Εθνική: 0-2 την Εσθονία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες έχει πετύχει η Εθνική μας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Μετά το Γιβραλτάρ και την Κύπρο, οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε κατάφεραν να επικρατήσουν και της Εσθονίας και εξακολουθούν να μοιράζονται με το Βέλγιο την κορυφή του 8ου ομίλου.

Τα γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχαν οι Τοροσίδης και Σταφυλλίδης, σε ένα ακόμη μέτριο παιχνίδι

για την Ελλάδα που κατάφερε να πάρει άλλη μια νίκη χωρίς να παίξει «μεγάλη μπάλα».

Το σκορ άνοιξε ο Βασίλης Τοροσίδης πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου. Πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, και συγκεκριμένα στο 7′, ο Σκίμπε αναγκάστηκε να προχωρήσει στην πρώτη του αναγκαστική αλλαγή, με τον Παπασταθόπουλο να νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι και να δίνει τη θέση του στον Ταχτσίδη.

Ένα δεκάλεπτο αργότερα ήρθε και ο τραυματισμός του Τοροσίδη, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Οικονόμου στο 18′.

Μετά τις αναγκαστικές αλλαγές, οι Εσθονοί επιχείρησαν να πιέσουν χωρίς όμως να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί και έτσι το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να πιέζουν αναποτελεσματικά και στο 61′ ο Σταφυλίδης έγραψε το 0-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Η εθνική ανέβασε στροφές στη συνέχεια και στο 79′ είχε τη μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 με σουτ του Μάνταλου να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι της εστίας των Εσθονών ενώ ο Καρέλης δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά στην επαναφορά.

Το βίντεο με τα γκολ της Εθνικής

Το άρθρο Τραίνο η Εθνική: 0-2 την Εσθονία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα