Κλείστε τώρα τα Samsung Galaxy Note 7 -Κίνδυνος ανάφλεξης ! (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Samsung ανακοίνωσε ότι προχωρά στην ανάκληση και απόσυρση από τα καταστήματα του Galaxy Note 7 σε διεθνές επίπεδο, ύστερα από αλλεπάλληλα κρούσματα ανάφλεξης, ακόμη και σε εκείνες τις συσκευές που αντικατέστησαν τις αρχικές συσκευές που παρουσίασαν πρόβλημα.

Εξάλλου η εταιρεία

κάλεσε όσους έχουν το Galaxy Note 7 να το απενεργοποιήσουν και να ζητήσουν είτε επιστροφή χρημάτων, είτε την ανταλλαγή με άλλο κινητό τηλέφωνο, καθώς εντοπίστηκε μια νέα βλάβη που το καθιστά μη ασφαλές.

Άλλωστε η περίπτωση του 39χρονου Σον Μίντερ του οποίου το Galaxy Note εξερράγη ενώ εκείνος κοιμόταν, είναι χαρακτηριστική. Όπως το περιγράφει ο ίδιος : «Είδα μια μικρή κόκκινη λάμψη και μετά το τηλέφωνο άρχισε να λειώνει» περιέγραψε. Ανάλογη εμπειρία έζησε ο Μάικλ Κλέρινγκ από το Κεντάκι ο οποίος τα ξημερώματα πριν από λίγες ημέρες με το δωμάτιό του «πνιγμένο» στους καπνούς και το Galaxy Note 7 να καίγεται.

Ήδη στις ΗΠΑ εξετάζονται από τις αρχές επτά περιπτώσεις ανάφλεξης τηλεφώνων του συγκεκριμένου τύπου. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η εταιρεία είχε δικαιολογήσει τα φαινόμενα ανάφλεξης ως αποτέλεσμα της χρησιμοποίησης ενός συγκεκριμένου τύπου μπαταρίας, τονίζοντας παράλληλα ότι το πρόβλημα λύθηκε με την τοποθέτηση στις νέες συσκευές μπαταρίες από διαφορετικό προμηθευτή. Κάτι που εκ των αποτελεσμάτων αποδεικνύεται πως δεν ίσχυε.

Το άρθρο Κλείστε τώρα τα Samsung Galaxy Note 7 -Κίνδυνος ανάφλεξης ! (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα