ΓΑΠ -ο- χαιρετώντας τον πρωθυπουργό

Το παραλήρημα της Ελλάδας, σε ένα (όχι και τόσο φανταστικό) ΓΑΠοχαιρετιστήριο γράμμα προς τον ΓΑΠ…

αΓΑΠημένε,

Δεν θέλω να είμαι και εγώ άλλος ένας που θα σου εκφράσει τη ΓΑΠορία πως στο καλό σας ήρθε η ιδέα να αφήσετε την τύχη μου στην αγκαλιά του Πετσάλνικου, αυτή τη ΓΑΠοφράδα ώρα. Όχι πως μου φταίει τίποτα ο Φίλιππος, αλλά μετά από έξι ολόκληρες μέρες ανταλλαγής ΓΑΠόψεων και ιδεών με τον Αντώνη, μετά από τόσα ονόματα που ΓΑΠλώθηκαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τόσες ανακαλέσεις προσώπων ΓΑΠο το εξωτερικό,

τελικά η σωτηρία της Ελλάδας ήταν τόσο κοντά; Τουλάχιστον το πήρες είδηση πως δεν τραβάει το μηχάνημα τρόικες και ΓΑΠοσύρατε την πρόταση, έστω κι αργά. Κι εκεί που αναρωτιόμουν τι ΓΑΠόγινε η πρόταση για Παπαδήμο και γιατί μετά από τόσα tweets και ΓΑΠντέιτ στη βικιπέδια στο όνομά του, τελικά ΓΑΠΟκαλύφθηκε πως ούτε πρόταση του έγινε του Λουκά επισήμως, να που τον ξαναθυμηθήκατε. Αϊ ΓΑΠρουβ (μου έμαθες φαρσί και αμερικάνικα)! Ομολογώ πως παραλίγο να νιώσω ΓΑΠόλυτη ΓΑΠογοήτευση, αφού κάποια στιγμή, όταν πρωτοάκουσα το όνομα του Λουκά, ένιωσα πως ίσως και να βρέθηκε ο ΓΑΠομηχανής θεός που θα με γλίτωνε από τη δραχμή.

Η αλήθεια αΓΑΠημένε μου, είναι πως κατά καιρούς κάνεις κάτι ΓΑΠοσυντονιστικά και αψυχολόγητα. Όταν μίλησες στο λαό, χθες το ΓΑΠόγευμα, εκφράζοντας τη στήριξή σου στο νέο πρωθυπουργό, γιατί ξέχασες να ΓΑΠοκαλύψεις το όνομά του; Όλοι ΓΑΠο το στόμα σου κρεμόμασταν. Ίσως να ΓΑΠοσυντονίστηκες που ΓΑΠοχώρησε έξαλλος ο Καρατζαφέρης. Ίσως ήθελες να κρατήσεις αμείωτο το σασπένς, όχι τόσο για μας αλλά περισσότερο για το Νικολά και την Άγγελα που μοιάζεις ΓΑΠοφασισμένος να τους τα φτιάξεις στο τέλος, μετά από τόσο μπίρι, μπίρι που κάνουν εξαιτίας σου στα τηλέφωνα. Ίσως και να μην το ήξερες καν το όνομα, αλλά τότε γιατί ΓΑΠοφάσισες να βγεις να μιλήσεις στο λαό να τον ΓΑΠοτελειώσεις επιτείνοντας το μαρτύριο της αβεβαιότητας;

Ειλικρινά, δεν ξέρω αν χαίρομαι ή αν λυπάμαι που σε ΓΑΠοχωρίζομαι (που θα σε ΓΑΠοχωριστώ, τελικά; ακόμα δεν ξέρω). Το μόνο που διαισθάνομαι πια, ή καλύτερα φοβάμαι, είναι πως ο επόμενος σύντροφός μου, όποιος και να είναι, ακόμα κι αν πολύ πιο ΓΑΠοτελεσματικός από σένα στα μάτια της Ευρώπης, θα είναι πρωθυπουργός της πεντάρας. Ή της δεκάρας.

Κάθε μέρα, κάθε ώρα που εσύ και ο πρώην της ΓΑΠόλυτης Ελληνίδας Σταρ, ο Αντωνάκης, καθυστερείτε, ΓΑΠοχαιρετώ το ευρώ και μαζί του και την αΓΑΠη που σου είχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα