Η Ζέτα Δούκα μιλά για την εγκυμοσύνη και τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά [βίντεο]

Στο Πρωινό του Αnt1 βρέθηκε η Ζέτα Δούκα τη Δευτέρα. Η ηθοποιός, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, μιλάει πρώτη φορά για το μωρό που περιμένει και τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Η ηθοποιός πολύ συνειδητοποιημένη κι έτοιμη να δεχτεί το μεγαλύτερο δώρο που προσφέρει η φύση σε μια γυναίκα, αποκάλυψε πως είναι κοινή απόφαση με το σύντροφό της να μην μάθουν το φύλο του μωρού αν κι εκείνη διαισθάνεται, ότι είναι αγόρι.

Αλλά και για τη σχέση της με τον κατά έξι χρόνια μικρότερο σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά, μίλησε ανοιχτά, αποκαλύπτοντας,

ότι εκείνη του πρότεινε να αποκτήσουν παιδί, καθώς εκείνος είχε χρόνια μπροστά του, ενώ εκείνη αισθανόταν οριακά, κι εκμυστηρεύτηκε και τον τρόπο που του αποκάλυψε την είδηση της εγκυμοσύνης.

Στην ωραιότερη φάση της ζωής της και τρισευτυχισμένη η Ζέτα Δούκα έχει βρει, όπως φαίνεται τον άνθρωπο της και σε λιγότερο από τρεις μήνες η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί, με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Η Ζέτα Δούκα μιλά για την εγκυμοσύνη και τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα