H Σάρον Στόουν εντυπωσιάζει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 57 της χρόνια [εικόνα]

Για να ξεκινήσει την χρονιά η Σάρον Στόουν αποφάσισε να εμφανιστεί απολύτως φυσική. Με μία φωτογραφία όπου δεν έχει ίχνος μακιγιάζ η διάσημη ηθοποιός δείχνει ότι νιώθει καλά με τον εαυτό της και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από το χαμόγελό της για να ξεκινήσει καλά τη μέρα της.

«Απαντώντας στα e-mails μου με χαμόγελο μία βροχερή μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά ως λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα likes

έπεσαν βροχή!

Την δεκαετία του ‘90 η Σάρον Στόουν ήταν μία από τις πιο επιθυμητές γυναίκες του Χόλιγουντ ενώ κατέκτησε και τον τίτλο του sex symbol χάρη στην ταινία «Βασικό ένστικτο» όπου έπαιζε με τον Μάικλ Ντάγκλας. Στα 57 της, συνεχίζει να είναι όμορφη και ελκυστική.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Στόουν φωτογραφίζεται με τρόπο που δείχνει την αυτοπεποίθησή της. Τον Αύγουστο του 2015 είχε κάνει μία σέξι φωτογράφιση στο περιοδικό Harper’s Baazar. Τότε είχε δηλώσει ικανοποιημένη από την εμφάνισή της αλλά αποκάλυψε πως έχει και ανασφάλεια:

«Ξέρω ότι ο πισινός μου μοιάζει με μία τσάντα με πανκεϊκς. Δεν νομίζω ότι είμαι η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου. Στην ερώτηση τι είναι σέξι δεν είναι μόνο το σηκωμένο στήθος, αλλά να είσαι παρόν, να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις το άτομο με το οποίο είσαι μαζί», είχε πει στην συνέντευξή της.

Πριν από μερικές εβδομάδες, είχε φωτογραφηθεί με ρομαντική διάθεση με ένα μοντέλο από την Αργεντινή αρκετά νεότερό της αλλά δεν είχε κάνει καμία δήλωση για το θέμα.

The post H Σάρον Στόουν εντυπωσιάζει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 57 της χρόνια [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα