Σαμίου: Επαναστάτης γεννιέσαι!

SHOWBIZ«Σιχάθηκα να βρίσκομαι ανάμεσα σε τέτοια δουλοπρεπή πρόβατα»Σαμίου: Επαναστάτης γεννιέσαι!Δευτέρα, Ιανουάριος 11, 2016 - 14:28

Η προσωπική ιστορία που μοιράστηκε η τραγουδίστρια με τους φίλους της στο facebook

Κατά καιρούς γίνεται «στόχος» των χρηστών των social media με τις πολιτικές τοποθετήσεις της, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που... λατρεύουν να την τρολάρουν.

Πρόσφατα ωστόσο η Αντζυ Σαμίου μοιράστηκε

με τους φίλους της στο facebook μια προσωπική της ιστορία θέλοντας να αποδείξει πως «ο επαναστάτης δεν γίνεται, γεννιέται»!

«Το 1983, φρεσκοχωρισμένη με ένα εξάχρονο παιδί, χωρίς σπίτι και καθόλου χρήματα, η μόνη λύση για να ζήσουμε εγώ κι αυτό ήταν να εργαστώ και να ψάξω για οτιδήποτε θα μπορούσα να κάνω. Με τα πολλά βρήκα μια δουλειά ως ανειδίκευτη σε εργοστάσιο ραφής αθλητικών. Οι συνθήκες ήταν πολύ κακές. Για να ράψουμε, αντί για καρέκλες, καθόμασταν σε καφάσια επί 8 ώρες, με 40 βαθμούς, καλοκαίρι, χωρίς ανεμιστήρες ή κλιματισμό και νερό πίναμε από τις τουαλέτες» γράφει η αοιδός, η οποία πρότεινε στις συναδέλφους της να μεταφέρει τα αιτήματά τους στον εργοδότη τους.

«Δεν τους άρεσε! Σε μία ώρα περίπου κάποια από αυτές με είχε καρφώσει στη διεύθυνση ως επαναστάτρια και αντάρτισσα!» αποκαλύπτει και συνεχίζει: «Ο ιδιοκτήτης κατέβηκε από το χλιδάτο γραφείο του οργισμένος και μας διέταξε να μαζευτούμε μπροστά του! [...] Ολες οι εργάτριες μούγκα και το κεφάλι στο πάτωμα! Τότε απευθύνθηκε σε εμένα: "Σαμίου, αν δε σου αρέσει, να σηκωθείς να φύγεις, εδώ δεν ανεχόμαστε κομματικά και συνδικαλισμούς"». Ωστόσο η τραγουδίστρια του εξήγησε τι «απαιτούσε».

«Δουλοπερπή πρόβατα»

«Την άλλη μέρα ήρθαν οι καρέκλες, ο ψύκτης και τρεις ανεμιστήρες οροφής! Ολες χάρηκαν και μου πρότειναν να πιω πρώτη κρύο νερό. Δεν ήπια, σιχάθηκα να βρίσκομαι ανάμεσα σε τέτοια δουλοπρεπή πρόβατα. Πήγα ευθύς στον προϊστάμενο και δήλωσα την παραίτησή μου! Μου πρότεινε να μείνω ή να με απολύσει για να πάρω και μια αποζημίωση, αλλά αρνήθηκα περήφανα και έφυγα, άφραγκη μεν αλλά με το κεφάλι ψηλά και το ηθικό στα ουράνια» καταλήγει στην ανάρτησή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα