Φρικτός θάνατος στην Λέσβο: Έπεσε από το μπαλκόνι και καρφώθηκε στα κάγκελα

15:12 3/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 64χρονος άνδρας στην Λέσβο ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και καρφώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα της αυλής.

Τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό, βρήκε η σύζυγός του η οποία πετάχτηκε έξω μόλις άκουσε τον θόρυβο για να δει τι συμβαίνει. Έντρομη τότε αντίκρυσε τον σύζυγό της νεκρό και αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα και να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο του νησιού,

οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά λίγες ώρες αργότερα ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός άφησε την τελευταία του πνοή.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Σοβαρό ατύχημα συνέβη στις 19:30 της 02-06-2014 στην οδό Υακίνθου 14 στη Μυτιλήνη, όταν ένας άνδρας 65 χρονών έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε καγκελένια περίφραξη. Στο συμβάν έλαβαν μέρος δύο (2) οχήματα της Π.Υ. Μυτιλήνης με επτά (7) πυροσβεστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άνδρα και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή του στο «Βοστάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα