Προθεσμία έλαβαν οι πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής

13:46 3/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν από τις ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής οι πέντε βουλευτές του κόμματος που κλήθηκαν να απολογηθούν. Ο ήδη προσωρινά κρατούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, που κλήθηκε για παράβαση του νόμου περί όπλων, Γιώργος Γερμενής, έλαβε προθεσμία για τις 17 Ιουνίου.

Ο Αντώνης Γρέγος θα βρεθεί ξανά ενώπιον των ανακριτριών στις 19 Ιουνίου, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης έλαβε προθεσμία για τις 18 Ιουνίου, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος για τις 23 Ιουνίου και τέλος ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος για τις 20 Ιουνίου.

Σε δηλώσεις τους, μετά τη διαδικασία, οι βουλευτές υποστήριξαν ότι ο λαός επιβράβευσε το κόμμα, δίνοντας στη Χρυσή Αυγή την τρίτη θέση.

Επανέλαβαν ότι το κόμμα διώκεται παράνομα, ενώ τόνισαν ότι την Τετάρτη στη Βουλή, θα τοποθετηθεί για όλη την υπόθεση ο γενικός γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος.

Παρούσες στην προσέλευση των βουλευτών ήταν η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, καθώς και η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια, η οποία θα βρεθεί ενώπιον των ανακριτριών την ερχόμενη εβδομάδα.

Την Παρασκευή έχει κληθεί, μετά από προθεσμία, να απολογηθεί ο βουλευτής της Χρυσή Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα