Μαμαλάκης: Θέλω να ξανακάνω εκπομπή -Ο Αρναούτογλου έχει 2-3, τα έχει μαζέψει όλα, άσε και κανέναν άλλον!

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρίνα Σάττι αναφέρθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Breakfast@Star» με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου.

Ο δημοφιλής σεφρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να επιστρέψει τηλεοπτικά, με τον ίδιο να απαντά:«Θα ήθελα να ξανακάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής. Έχω μεγαλώσει,χρειάζομαι χρόνους και ένα concept καλύτερο από αυτό που έκανα παλαιότερα. Δενέχει βρεθεί μέχρι στιγμής και δεν το έχω αναζητήσει και εγώ».

Ο ίδιος ρωτήθηκε και για την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», για την οποία

σχολίασε ότι αρχικά ήταν «δραματική». «Στην αρχή η εκπομπή του Σεφερλή με τον Μποτρίνι ήταν δραματική. Δεν την πίστευε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Συν τω χρόνω βελτιώθηκαν. Ο δε Μάρκος Σεφερλής, κάνει τόσο φιλότιμες προσπάθειες, που είναι άξιος παρασήμου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ηλίας Μαμαλάκης: Είμαισαφώς υπέρ της Μαρίνας Σάττι

Ο Ηλίας Μαμαλάκης δέχτηκε ερώτηση και για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον ίδιο να σχολιάζει σχετικά: «Δεν ξέρω (σ.σ. αν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό), τι να πω, να το δούμε. Πάντως δεν αφήνει άνθρωπο να κάνει δουλειά. Έχει 2-3 εκπομπές, τα έχει μαζέψει όλα μαζί. Άσε και κανέναν άλλον!».

«Είμαι σαφώς υπέρ της Μαρίνας Σάττι, τη θαυμάζω και την εκτιμώ, και της εύχομαι να ανέβει ακόμη πιο ψηλά από εκεί που έχει ανέβει αυτή τη στιγμή. Της έβγαλαν πολλή κακία, μίσος και ζήλεια. Για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα συμφωνώ (σ.σ. με την κριτική που τους έγινε), δεν ήταν όπως έπρεπε. Τα σφάλματα δεν ήταν δικά τους 100%, αλλά της ΕΡΤ. Δεν τους είχαν προετοιμάσει σωστά, δεν τους είχαν ενισχύσει, δεν τους είχαν τοποθετήσει σωστά. Δεν ήταν για αυτή τη δουλειά», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Ηλίας Μαμαλάκης, αναφορικά με τη Eurovision 2024.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαμαλάκης, Θέλω, -Ο Αρναούτογλου, 2-3,mamalakis, thelo, -o arnaoutoglou, 2-3