Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης για την οικονομία

16:22 11/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων που συμμετέχουν στην ελληνική Κυβέρνηση έχει προγραμματισθεί για σήμερα στις 7μμ, στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα. Στη σύσκεψη εκτός από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς,

Φώτη Κουβέλη, θα συμμετέχει επίσης ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μετά και την πρόσφατη συνεδρίαση του Eurogroup και του ECOFIN.

Στόχος της σύσκεψης, η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος φέρεται να διαφωνεί με την τακτική που ακολουθεί ο κ. Στουρνάρας, είναι η διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου διαπραγμάτευσης με τους δανειστές της χώρας.

Πριν τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συμμετέχει σε σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος του, προκειμένου να συζητηθούν θέματα επικαιρότητας, και δη η διαμόρφωση των τελικών θέσεων, με τις οποίες θα προσέλθει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην απογευματινή συνάντηση με τους κ. Σαμαρά και Κουβέλη.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, αναμένεται να ζητήσει επίσημη ενημέρωση από τον Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με το τι έγινε στο Eurogroup και το Ecofin, αλλά και για τη στάση των εταίρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα