Παγκύπριος Σύνδεσμος Ένδυσης-Υπόδησης: Καταγγέλλει τον Ν. Παπαδόπουλο

15:53 11/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ενδυσης- Υπόδησης ΠΟΒΕΚ καταγγέλλει δημόσια τον Βουλευτή του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, «διότι όφειλε να γνωρίζει ότι ως νομικός σύμβουλος του Ομίλου Σιακόλα, ότι έπρεπε να απέχει από τη συζήτηση της Επιτροπής Εμπορίου για το νέο τροποποιητικό Νόμο για τα ξεπουλήματα μιας και υπάρχει έκδηλη σχέση οικονομικής φύσης μαζί του».

Σε ανακοίνωσή του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ενδυσης- Υπόδησης εκφράζει την εκτίμηση ότι με τη συγκεκριμένη ενέργεια ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος «μας δίνει

το δικαίωμα να θέσουμε σε αμφισβήτηση το αμερόληπτο της κρίσης του σε σχέση με το υπό μελέτη νομοσχέδιο», σημειώνοντας πως «επειδή η ως άνω περιγραφόμενη σχέση του με τον γνωστό Όμιλο, κατά δήλωση του μάλιστα μόνο ως διαπλοκή μπορεί να θεωρηθεί», καλεί τον Πρόεδρο της Βουλής και τα άλλα αρμόδια όργανα του κράτους να ερευνήσουν σε βάθος την παραπάνω περίπτωση.

Καταγγέλλει, επίσης, στις χιλιάδες των μελών του, την συμπεριφορά του Νικόλα Παπαδόπουλου, «συμπεριφορά εχθρική, άδικη και προκλητική, διότι ενώ μπήκε στην βουλή με τις ψήφους αυτών των πολλών, και όχι του ενός, όσο λεόντεια και αν είναι αυτή η μία ψήφος, έπραξε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έπρεπε να πράξει».

«Καταγγέλλουμε τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος όπως δήλωσε είναι νομικός σύμβουλος του Ομίλου Σιακόλα για το θέμα των ξεπουλημάτων και λόγω του ότι τυγχάνει να είναι νομικός σύμβουλος και της Λαϊκής Τράπεζας και επενδυτικής εταιρίας ημικρατικού οργανισμού, ότι παρέλειψε να πράξει κατά τον τρόπο που ενήργησε ο δικαστής στην γνωστή υπόθεση για το Μαρί, όπου εξαίρεσε το εαυτό του, λόγω της επαγγελματικής του σχέσης του με τον κ. Μάρκο Κυπριανού», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Συνεχίζει ζητώντας την εξαίρεση του Νικόλα Παπαδόπουλου από την εξέταση του ως άνω νομοσχεδίου, σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί πιστεύουμε να κρίνει ανεπηρέαστα και δεν εμπιστευόμαστε σε αυτόν τις τύχες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα