Συνεχίζονται οι έρευνες των Βάσεων για τη δολοφονία του 35χρονου Λούκα Κωνσταντίνου Ολέ

20:01 9/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τη βοήθεια του κοινού ζητούν οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, προς πλήρη διαλεύκανση της δολοφονίας του 35χρονου Λούκα Κωνσταντίνου, το απανθρακωμένο πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης, στο δάσος ευκαλύπτων του Λέιντις Μάιλ.

Αν και ήδη ένας 36χρονος τελεί υπό κράτηση σε σχέση με την υπόθεση, η αστυνομία των Βάσεων πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα, σε συνεργασία με την Κυπριακή Αστυνομία, επιχείρηση που στόχο έχει να συγκεντρωθούν πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής ή περαστικούς, που πιθανόν να είδαν ή να άκουσαν κάτι.

Η

αστυνομία των Βάσεων καλεί οποιονδήποτε που βρισκόταν κοντά στην περιοχή του φόνου, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και κατέχει οποιαδήποτε πληροφορία, να επικοινωνήσει με τη γραμμή 1443, διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως, κάθε πληροφορία θα αντιμετωπίζεται ως εμπιστευτική.

Ο 36χρονος ύποπτος, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του, μόλις η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει, καθώς νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

-

Keywords
Τυχαία Θέματα