Στους ρυθμούς καρναβαλιού η Πάφος

10:29 15/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στους ρυθμούς του καρναβαλιού έχει εισέλθει η Πάφος. Εβδομήντα συμμετοχές μετρά φέτος το παφίτικο Καρναβάλι ενόψει της μεγάλης παρέλασης αρμάτων και ομάδων το απόγευμα του Σαββάτου στην κεντρική λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Στη μεγάλη παρέλαση αναμένεται να λάβουν μέρος 39 άρματα και 28 ομάδες. Θα προηγείται το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου που φέτος είναι Κινέζος επενδυτής πάνω σε αεροσκάφος της Air China,

που συνοδεύονται από ένα κόκκινο δράκο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην παρέλαση θα λάβουν μέρος η φιλαρμονική του Δήμου Πάφου, μαζορέτες, κανταδόροι του μουσικού Ομίλου Πάφου, και το μουσικό σχήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρας Παλληκαρίδης.

Το βράδυ θα γίνει μεγάλος αποκριάτικος χορός του Δήμου Πάφου και στο πλαίσιο του χορού θα διεξαχθεί διαγωνισμός αμφίεσης για ομάδες, ζευγάρια και άτομα με πλούσια βραβεία.

Επίσης, την Κυριακή στις 10:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικη φιέστα.Την Καθαρά Δευτέρα στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Φάρου η καθιερωμένη εκδήλωση που περιλαμβάνει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, διαγωνισμό χειροποίητου χαρταετού και προσφορά νηστίσιμων εδεσμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα