Με τη συνάντηση Σαμαρά -Τσίπρα ξεκίνησαν οι διερευνητικές επαφές

17:07 7/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ξεκίνησαν πριν από λίγο οι διερευνητικές επαφές του Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, που κέρδισε το προβάδισμα στις εθνικές εκλογές της Ελλάδας, την Κυριακή, προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, που θα εξασφαλίζει παραμονή της χώρας στο ευρώ και αναδιαπραγμάτευση ορισμένων όρων του Μνημονίου

με στόχο την ανάπτυξη.

Πρώτη συνάντηση του κ. Σαμαρά είναι με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά με τη ΝΔ και ξεκίνησε στις 4μμ ακριβώς, ενώ στις 5μμ έχει οριστεί η συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στις 6:30 θα γίνει η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, ενώ οποιαδήποτε συζήτηση αρνήθηκε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα υπάρξει συνάντηση με την ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ωστόσο κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δε θα γίνει συνάντηση λόγω των θέσεων του ΚΚΕ απέναντι στην ΕΕ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σαμαράς έχει αποκλείσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκο.

Δηλώσεις του Προέδρου της ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται μετά την ολοκλήρωση των διερευνητικών επαφών.

Keywords
Τυχαία Θέματα