Τη... γλίτωσε η Γιουνάιτεντ

Η αγγλική ομοσπονδία αποφάσισε να μην τιμωρήσει τη Γιουνάιτεντ για την ενέργεια του Τόνι Στράντγουικ, βοηθού του Φέργκιουσον, να προκαλέσει φθορές στα αποδυτήρια του «Γουέμπλεϊ» μετά την ήττα από τη Σίτι για το Κύπελλο.
Η Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα στα ημιτελικά του Κυπέλλου από τη συμπολίτισσά της Σίτι με 1-0 στο «Γουέμπλεϊ» και έμεινε εκτός τελικού. Όταν τελείωσε η αναμέτρηση, υπήρξε σύρραξη παικτών των δύο ομάδων μετά την ενέργεια του Μάριο Μπαλοτέλι να πανηγυρίσει μπροστά στους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων»,
όμως τα πνεύματα δεν ηρέμησαν ούτε μετά το τέλος του περιστατικού.

Ο βοηθός του Φέργκιουσον, Τόνι Στράντγουικ προκάλεσε φθορές στα αποδυτήρια του σταδίου του Λονδίνου, τα οποία ήταν ορατά την επόμενη ημέρα, όταν η Μπόλτον χρησιμοποίησε τα ίδια αποδυτήρια για τον δικό της ημιτελικό με τη Στόουκ! «Ενημερώσαμε τη διοίκηση του σταδίου και την ομοσπονδία για το περιστατικό το βράδυ του Σαββάτου (16/04), ζητήσαμε συγγνώμη και προσφερθήκαμε να πληρώσουμε για τις ζημιές», ήταν οι δηλώσεις εκπροσώπου της Γιουνάιτεντ.

Η ομοσπονδία αποφάσισε να μην τιμωρήσει ούτε τον προπονητή ούτε την ομάδα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους παίκτες που έλαβαν μέρος στη σύρραξη στο τέλος της αναμέτρησης, καθώς η απόσταση του Μπαλοτέλι από τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων» θεωρήθηκε μεγάλη. Η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα