Ξέσπασε στη Δόξα

02:45 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 1η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα επικράτησε εύκολα με 6-0 της Δόξας Δράμας και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το ματς

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν μόλις στο 2ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ με τον Μάρκο Πάντελιτς, όταν ο Αμπντούν έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Πάντελιτς από την καρδιά της περιοχής διαμόρφωσε το 1-0 με κεφαλιά. Το πρέσινγκ του Ολυμπιακού

συνεχίστηκε και το 2-0 έγινε από λάθος του Συκαλλιά, ο οποίος σημειώσει αυτογκόλ στο 39ο λεπτό. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο μπήκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Δόξα δεν έβρισκε λύσεις και αυτό έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχος να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους στον αγώνα, όταν ο Χαβίτο έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Μιραλάς πρόλαβε την έξοδο του Ρόκκα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 4-0 έγινε στο 60 με τον Πάντελιτς να σκοράρει με κοντινό πλασέ. Ο Μιραλάς έγραψε το 5-0 με σουτ5 στο αριστερό παραθυράκι του Ρόκα. Ενώ το τελικό 6-0 το έγραψε ο Μιραλάς με κεφαλιά.

Ολυμπιακός: Μέγκιερι, Χαβίτο, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης (65' Μοδέστο), Ιμπαγάσα (55' Ποτουρίδης), Φετφατζίδης, Αμπντούν (63' Μόνχε), Μιραλάς, Πάντελιτς.

Δόξα Δράμας: Ρόκα, Τριποτσέρης, Κάπελ, Αραβίδης, Λίμα, Μπριλλάκης, Σικαλιάς (46' Κανακούδης), Αμπουμπακαρί, Μιχαηλίδης, Γκαμπόρ (46' Ρούτσης), Αγγελούδης (63' Βέρτζος).

Keywords
Τυχαία Θέματα