Ανεβαίνει ο Εθνικός Αστέρας

02:40 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

Football League

1η αγωνιστική - εξ΄αναβολής

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Επανωμής 1-2

(44' Στεφανίδης- 26' Τιάγκο, 28' Γκιέσιος )

Εθνικός Αστέρας - Φωκικός 2-0

(31' Σκαρτσίλας, 50' Χωριανόπουλος)

Λάρισα - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Πιερικός - Πανσερραϊκός 0-0


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΣ:


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

- ΦΩΚΙΚΟΣ: 2-0

Με την τρίτη σερί νίκη (τέσσερις μαζί με αυτήν του Κυπέλλου) σε πέντε παιχνίδια ο Εθνικός Αστέρας ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα (έστω και προσωρινά) μαζί με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Η ομάδα του Πέτρου Δημητρίου νίκησε εύκολα τον Φωκικό με 2-0 με τους Σκαρτσίλα και Χωριανόπουλο να σκοράρουν και να δίνουν το τρίποντο στην ομάδα της Καισαριανής. Αντιθέτως, ο Φωκικός παρέμεινε στον «πάτο» της βαθμολογίας, έχοντας μόλις δύο βαθμούς στο «σακούλι» τους.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Κωστόπουλος, Δημητρίου, Χαλούλος, Καλλέργης (72' Φροξυλιάς), Δήμας (46' Βαβάτσικος), Δημήτρης, Στόϊκος, Σιάκκας, Σκαρίμπας, Νικόλτσης (77' Ταμπάκης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Πέτρος Δημητρίου): Παναγιωτόπουλος, Παπαθανασίου, Πασκούλοφ, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Νάστος, Χωριανόπουλος (90' Αδαμάκης), Χαϊκάλης (77' Χανιώτης), Πασσάς, Σκαρτσίλας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ: 1-2

Στην 4η θέση του βαθμολογικού «φιγουράρει» η Επανωμή με τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα. Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας των «πρασίνων» φτάνοντας του εννέα βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πήρε ένα σπουδαίο εκτός έδρας «τρίποντο» χάρη στα γκολ του Τιάγκο και του Γκιέσιου σε διάστημα μόλις δύο λεπτών. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, το οποίο όμως δεν τους έφτασε ώστε να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό.

ΑΕΛ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: 0-0

Το αγαπημένο αποτέλεσμα της ΑΕΛ φαίνεται πως είναι το 0-0. Οι «βυσσινί» με την χθεσινή (30/11) έφτασαν τις τρείς ισοπαλίες σε τέσσερα παιχνίδια. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία Ηρακλή Ψαχνών στο «AEL FC Arena» παρότι είχαν τις ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Έτσι έφτασαν τους έξι μόλις βαθμούς στο πρωτάθλημα χάνοντας παράλληλα κι άλλο έδαφος για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκα. Από την άλλη, ο Ηρακλής θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος από την ισοπαλία και τον βαθμό.

ΑΕΛ (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ααράμπ, Χατζής, Κατσιαρός, Μπόα Μόρτε, Σιατραβάνης (63' Σαϊτιώτης), Γκονζάλες, Σεσίνια, Πλιάγκας (72' Βούζας), Ζεκίνια (83' Τσιμπάμπα)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης (53' Γανωτής), Ρεπέτσας, Γιώτας, Παριανός, Δελημπάσης, Λιόσης, Ντελέκος, Σέγκος (60' Ροντρίγκο), Τσοκάνης (73' Πάγκαλος)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: 0-0

Τυχερός θα πρέπει να αισθάνεται ο Πανσερραϊκός με την ισοπαλία κόντρα στον Πιερικό στην Κ

Keywords
Τυχαία Θέματα