Δύο αλλαγές στην 11αδα

01:26 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ θα είναι αρκετά αλλαγμένη απόψε στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Αντερλεχτ, συγκριτικά με το τελευταίο ματς με τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, ο Νίκος Κωστένογλου στην τελευταία προπόνηση πριν το σημερινό παιχνίδι έδειξε ότι σκέφτεται ακόμη δύο αλλαγές. Συγκεκριμένα, αντί του Τσουκαλά έβαλε τον Κοντοέ στο δεξί άκρο της άμυνας (ο πρώτος είναι και λίγο άρρωστος), ενώ στο πλάι του Μάκου στα χαφ έπαιξε στο μισό

δίτερμα ο Βάργκας και στο άλλο μισό ο Κάλα.

Οι άλλες θέσεις της 11αδας στην δοκιμή δεν άλλαξαν. Στο τέρμα ήταν ο Κωνσταντόπουλος, στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Εγγλέζου και στο κέντρο της άμυνας ο Μανωλάς με τον Χέλγκασον. Μπροστά από τα χαφ έπαιξε ο Γκερέιρο, δεξιά στην επίθεση ήταν ο Μπερνς, αριστερά ο Κλωναρίδης και στην θέση του φορ στο 4-2-3-1 ο Σιαλμάς.

Ο «Κωστέ» θα δείξει απόψε αν προτιμήσει τον Βάργκας ή τον Κάλα για τα χαφ ή τον Τσουκαλά αντί του Κοντοέ στο δεξί άκρο. Βίντεο με την Αντερλεχτ θα δείξει σήμερα στο ξενοδοχείο της ομάδας. Στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ δεν προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ οι Καράμπελας, Χοσέ Κάρλος και Γεωργέας που έκαναν το πρωί στα Σπάτα, παρότι είναι στην 21μελη αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα