Επίδειξη δύναμης από τη Γιούβε

15:41 21/4/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΜΙΛΑΝ: 1-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Εκδίκηση από τη Μίλαν για την ήττα του πρώτου γύρου, πήρε η Γιουβέντους, που την κέρδισε με το ίδιο σκορ (1-0). Ούτε με θαύμα δεν χάνει τον τίτλο η «Μεγάλη Κυρία».

Η Γιουβέντους απείλησε πρώτη στο 7ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Πίρλο. Η μπάλα βρήκε στο τείχος και άλλαξε πορεία αλλά ο Αμπιάτι κατάφερε να διώξει σε κόρνερ, ενώ στο 17' το ψαλιδάκι του Πογκμπά δεν είχε τύχη. Στο 26' η προβολή του Ρομπίνιο πέρασε λίγο άουτ, όπως

και η κεφαλιά του Κιελίνι στο 47'.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αμέλια πρόλαβε τον Μαρκίζιο, αλλά στο 78' ο γκολκίπερ της Μίλαν ανέτρεψε καθαρά τον Ασαμόα και ο ρέφερι, Μπαντί, έδωσε το πέναλτι. Ο Βιδάλ ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι κι έστειλε την μπάλα στο γάμα του Αμέλια, κάνοντας το 1-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Βιδάλ, Πογκμπά, Λιχτστάινερ (81' Παντοΐν), Πίρλο, Ασαμόα (90+2' Πελούζο), Μαρκίζιο, Βούτσινιτς (90' Κουαλιαρέλα)

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι (14' Αμέλια), Σαπάτα, Αμπάτε, Μεσές, Κονστάντ, Μοντολίβο, Αμπροζίνι (46' Μουντάρι), Μπόατενγκ, Ρομπίνιο (71' Μπόγιαν), Ελ Σααραουί, Πατσίνι.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΤΟΡΙΝΟ: 4-3
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Ακόμη και τριάδα βλέπει η Φιορεντίνα που κέρδισε με 4-3 την Τορίνο σε ένα συγκλονιστικό ματς.

Η Τορίνο απείλησε πρώτη στο 6ο λεπτό με το σουτ του Τσέρτσι, αλλά στο 8', ο Κουαδράδο με τρομερή ενέργεια κι άπιαστο σουτ, έβαλε μπροστά στ σκορ τους «βιόλα». Η Φιορεντίνα συνέχισε να πιέζει και στο 16' ο Ακουιλάνι μετά από κόρνερ διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων. Η Φιορεντίνα πέτυχε και τρίτο γκολ στο 33ο λεπτό, καθώς ο Λιάγιτς πρόλαβε την έξοδο του Ζιλέ και τον πλάσαρε ιδανικά. Η Τορίνο μείωσε με γκολ του Μπαρέτο στο 45ο λεπτό, ενώ στην επανάληψη έγιναν τα απίστευτα.

Η Τορίνο μείωσε κι άλλο στο 56' με τον Σαντάνα ενώ στ 77' ο Τσέρτσι έφερε το ματς στα ίσα. Τη νίκη στη Φιορεντίνα έδωσε ο Ρομούλο με γκολ στο 86ο λεπτό. Στο 90+1' αποβλήθηκε ο Νταρμιάν της Τορίνο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Βιβιάνο, Τόμοβιτς, Ρονκάλια, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Ακουϊλάνι (73' Ρομούλο), Πισάρο, Μπόρχα Βαλέρο, Κουαδράδο, Λαρόνδο (81' Ελ Χαμνταουί), Λιάλιτς (63' Φερνάντες).

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Γκλικ, Νταρμιάν, Ντ' Αμπρόσιο, Ογκμπόνα, Γκάτσι (46' Μπάσα), Βίβες, Τσέρτσι, Μπαρέτο (72' Τζόναθας), Μετζιορίνι (67' Μπιάνκι), Σαντάνα

ΝΑΠΟΛΙ- ΚΑΛΙΑΡΙ: 3-2
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Δρσμαστική νίκη με 3-2 πέτυχε η Νάπολι επί της Κάλιαρι και κλείδωσε ουσιαστικά τη 2η θέση.

Στο 5ο λεπτό το σουτ του Πάντεφ πέρασε ψηλά άουτ, όπως κι εκείνο του Ναϊνγκολάν στο 9'. Τελικά στο 18ο λεπτό ο Καβάνι έκανε τραγικό λάθος και ο Ιμπαρμπό με όμορφο σουτ άνοιξε τα σκορ. Στο 21' ο Καβάνι αστόχησε εξ επαφής, ενώ στο 27' ο Μάτζιο έκανε τραγικό λάθος και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Η Νάπολι μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό έφερε στα ίσα το ματς με αυτογκόλ του Αστόρι, το οποίο ακυρώθηκε και στη συνέχεα μέτρησε κανονικά, ενώ στο 64' ο Αγκάτσι απέκρουσε ασταθώς υο σουτ του Καναβάρο και στην επαναφορά ο Καβάνι έκανε το 2-1. Ωστόσο η Κάλιαρι δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 71' με τον Σάου, τη μεγάλη νίκη στη Νάπολι έδωσε ο Ινσίνιε με γκολ στο 90+4'.

ΝΑΠΟΛΙ: Ροζάτι, Κανναβάρο, Μπρίτος, Γκαμπερίνι (54' Αρμέρο), Μάτζιο, Μπεχράμι, Ντζεμαϊλί (77' Ινσίνιε), Σουνίγκα, Χάμσικ, Πάντεφ, Καβάνι.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πέρικο, Ροσετίνι (45+1' Αριάουντο), Αστόρι, Μούρου, Ναϊνγκόλαν, Ντεσένα, Εκντάλ, Νενέ (58' Καμπρέρα), Τιάγκο Ριμπέιρο (68' Σάου)., Ιμπάρμπο.

ΣΙΕΝΑ- ΚΙΕΒΟ: 0-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Καταδικαστική ήττα υπέστη η Σιένα με 1-0 από την Κιέβι και βρίσεται πλέον σε δύσκολη θέση.

Στο 10ο λεπτό το σουτ του Ντραμέ έφυγε μόλις άουτ όπως κι εκείνο του Εμεγκάρα στο 12'. Στο 20ο λεπτό ο Πέγκολο απέκρουσε το πλασέ του Κόφι, όπως έκανε και ο Πουτζιόνι με το σουτ του Ροζίνα στο 32'. Τελικά στο 43ο λεπτό η Κιέβο πήρε κεφάλι στ σκορ με όμορφο σουτ του Πελισιέ.

Στο 46ο λεπτό ο Βεργκάσολα αστόχησε εξ επαφής ενώ στο 61' ακυρώθηκε γκολ της Σιένα. Στο 68ο λεπτό ο Πέγκολο απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Σέζαρ.

ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Φελίπε, Πάτσι, Τέρτζι, Άνχελο, Ντέλα Ρόκα, Βεργκασόλα, Ρούμπιν (84' Ρετζινάντο), Ροζίνα, Άγρα (54' Μπογκντάνι), Εμεγκάρα (74' Παολούτσι).

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Φρέι, Αντρεόλι, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Χετεμάι, Ντραμέ (82' Ατσέρμπι), Κόφι, Ριγκόνι (79' Λουτσιάνο), Θερό, Πελισιέ (67' Στόιαν)

ΡΟΜΑ- ΠΕΣΚΑΡΑ: 1-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Στο 1-1 κόλλησε η Ρόμα με την πεσμένη Πεσκάρα και έχασε έδαφος στο κυνήγι της πεντάδας.

Στο 2' το σουτ του Σφορτζίνι έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 4' ο Πελιτσόλι απέκρουσε σουτ του Τοροσίδη. Στο 10' το πλασέ του Τότι δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 14'΄ο Στεκέλενμπουργκ απέκρουσε το σουτ του Τζανόν. Στο ίδιο λεπτό όμως η Πεσκάρα πάγωσε το «Ολίμπικο», καθώς ο Καπράρι με κεφαλιά έκανε τα 1-0. στο 17΄ο Πελιτσόλι είπε όχι σε σουτ του Φλορέντζι, ενώ στο 27' το σουτ του Τότι δεν βρήκε στόχο. Στο 31' ο Πελιτσόλι απέκρουσε το σουτ του Πίρις, ενώ στο 36' το πλασέ του Οσβάλντο από το ύψος του πέναλτι πέρασε μόλις άουτ.

Στο 46' το σουτ του Τότι κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο 51' ο Ντέστο έφερε με σουτ το ματ στα ίσα. Στο 58' ο Πελιτσόλι είπε όχι σε σουτ του Τότι, ενώ και στο 77' απέκρουσε σουτ του Τοροσίδη.

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Τοροσίδης, Μαρκίνιος, Πίρις (83' Λόπες), Καστάν, Πιάνιτς (72' Μπράντλεϊ), Ντε Ρόσι, Φλορέντζι (46' Ντέστρο), Οσβάλντο, Λαμέλα, Τότι.

ΠΕΣΚΑΡΑ: Πελιτσόλι, Τζανόν, Κόσιτς (90+1' Άρτσε), Καπουάνο, Μοντέστο, Ρίτσο, Τόνι, Τσέλικ (63' Ντι Φραντσέσκο Τζ.), Κασκιόνε, Καρπάρι (53' Μπαλτζάνο), Σφορτζίνι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ' Άρα

Με τους βαθμούς της ισοπαλίας βολεύτηκαν Μπολόνια και Σαμνπτόρια που ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Στο 4' και στο 6' τα σου των Ομπιάνγκ και Πόλι δεν βρήκαν στόχο, όπως και το γυριστό του Τζιλαρντίνο στο 13'. Στο 15' ο Κούρτσι απέκρουσε το σουτ του Σανσόνε, ενώ στο 24' ο Τζιλαρντίνο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Μπολόνια.

Η Σαμπντόρια πίεσε στην επανάληψη και στο 59' ο Σανσόνε μετά από ασίστ του Λόπες έκανε το 1-1, ενώ στο 72' ο Κούρτσι είπε όχι σε σουτ του ίδιου παίκτη.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Μότα (71' Καρβάλιο), Άντονσον, Τσερούμπιν (21' Σόρενσεν), Μόρλεο, Ταϊντέρ, Κριν, Ταϊντέρ, Ντιαμάντι, Γκαμπιαντίνι (83' Πασκουάτο), Τζιλαρντίνο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Παλόμπο, Μουστάφι (79' Ροσίνι), Γκασταλντέλο, Μπεράρντι, Μουνάρι, Πόλι, Ομπιάνγκ, Εστιγκαρίμπια, Ικάρντι, Σανσόνε (90' Σοριάνο)

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΠΑΛΕΡΜΟ: 1-1
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Λύτρωση στο 90+4' για την Παλέρμο που πήρε ισοπαλία 1-1 από την Καάνια κι ελπίζει σε παραμονή.

Στο 6ο λεπτό το πλασέ του Γκόμες πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 14' ο Σορεντίνο είπε όχι σε σουτ του Λόντι. Στο 18ο λεπτό ο Αντούχαρ απέκρουσε το σουτ του Ίλισιτς, ενώ στο 20' το πλασέ του Αλμιρόν πέρασε λίγο άουτ.

Στο 64' ο Σορεντίνο είπε όχι σε σουτ του Κάστρο, αλλά στο 68' ο Μπαριέντος μετά και από λάθος του Σορεντίνο, έκανε το 1-0 για την Κατάνια. Ο Σορεντίνο είπε όχι στο 83ο λεπτό σε σουτ του Μπεργκέσιο. Η λύτρωση για την Παλέρμο ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ίλισιτς να κάνει το 1-1 μετά από ασίστ του Ερνάντες, ενώ στο 90+5΄αποβλήθηκε και ο Αντουχάρ της Κατάνια.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Σπόλι, Λεγκροτάλιε, Μπελούτσι, Μαρκέζε, Λόντι, Ίζκο (45' Μπιαγκιάντι), Μπαριέντος, Γκόμες, Αλμιρόν (58' Αλμιρόν), Μπεργκέσιο.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Φον Μπέργκεν, Μουνιόθ (74' Ρίος), Αρόνικα, Μοργκανέλα, Μπαρέτο, Ντονάτι, Κούρτιτς (78' Ερνάντες), Ντοσένα, Ίλισιτς, Μποσέλι (57' Ντιμπάλα)

ΙΝΤΕΡ- ΠΑΡΜΑ: 1-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Ίντερ επί της Πάρμα και ανέβηκε στις Ευρωπαϊκές θέσεις.

Στο 17ο λεπτό ο Μιράντε είπε όχι σε κεφαλιά του Ρανόκια, ενώ στο 25 το σουτ του Ρόκι έφυγε άουτ και στο 29' ο Χαντάνοβιτς απέκροσυε υο σουτ του Μπεναλουανέ. Στο 29' η Πάρμα είχε δοκάρι με τον Βαλδές ενώ στο 38' ο Σκελότο έκοψε σωτήρια τον Μπεναλουανέ.

Στην επανάληψη η Ίντερ πίεσε έντονα και έφτασε στο γκολ στο 81ο λεπτό. ο Τζόναθαν βρήκε όμορφα μέσα στην περιοχή τον Ρόκι και ο Ιταλός στράικερ με όμορφο πλασέ νίκησε τον Μιράντε.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Τζόναθαν, Ρανόκια, Ζουάν, Περέιρα, Ζανέτι, Κουζμάνοβιτς, Κόβασιτς, Σκελότο (76' Γκαριτάνο), Άλβαρες, Ρόκι (84' Κίβου)

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Μπεναλουανέ, Κόντα (73' Σαντακρότσε), Λουκαρέλι, Γκόμπι, Βαλδές, Μαρκιόνι (86' Γκαλόπα), Παρόλο, Μπελφοντίλ (46' Μπιαμπιανί), Σανσόνε, Αμάουρι.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα