«Τσίμπησε» βαθμό στο 94' η ΤΣΣΚΑ (VIDEO)

15:17 21/4/2013 - Πηγή: AEK365

RUSSIA LEAGUE 25η αγωνιστική

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Σπαρτάκ Μόσχας 2-2
(73' Μούσα, 90'+4' Τζαγκόεφ/ 40'ΜακΓκίντι, 46' Άρι)

Στο "Λουζνίκι" πραγματοποιήθηκε το ντέρμπι της Μόσχας ανάμεσα στην Σπαρτάκ και την ΤΣΣΚΑ και εκεί που όλα έδειχναν πως η Σπαρτάκ θα πάρει μια μεγάλη νίκη, η πρωτοπόρος κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας

στις καθυστερήσεις.
Συγκεκριμένα, στο δεύτερο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Λοβ ανατράπηκε εντός περιοχής, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και ο Τζαγκόεφ με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Στο 42ο λεπτό η Σπαρτάκ πήρε το προβάδισμα όταν ο ΜακΓκίντι συνδυάστηκε με τον Μακέεβ με τον πρώτο να κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι με την έναρξη της επανάληψης πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον ΜακΓκίντι να γίνεται τώρα δημιουργός και τον Βραζιλιάνο Άρι να κάνει το 0-2. Στο 50ο λεπτό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κέρδισε πέναλτι αλλά ο Λοβ νικήθηκε από τον Ντίκαν αλλά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 73ο λεπτό ο Μουσά μείωσε σε 1-2. Η λύτρωση για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήρθε στις καθυστερήσεις με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζαγκόεφ και έτσι το τελικό 2-2 κράτησε την πρωτοπόρο του ρωσικού πρωταθλήματος στο +7 από την δεύτερη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ζενίτ-Κράσνονταρ 1-0
(94' Ντάνι)
Με γκολ του Ντάνι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έκαμψε την αντίσταση της Κράσνονταρ κερδίζοντας την με 1-0 και έμεινε "ζωντανή" στην μάχη του τίτλου καθώς βρίσκεται πλέον τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στο ντέρμπι της Μόσχας κόντρα στην Σπαρτάκ. Η Ζενίτ παρότι δεν είχε στην διάθεση της τον τραυματία Χουλκ έχασε πολλές ευκαιρίες για να "καθαρίσει" από νωρίς το παιχνίδι με την Κράσνονταρ να αρκείται σε παθητικό ρόλο αλλά στο τέλος να λυγίζει όταν στο 94ο λεπτό ο Σιρόκοβ γύρισε την μπάλα στον Ντάνι που με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα