ΙΣΠΑΝΙΑ | Νίκησε η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε με 78-65 επί της Εστουντιάντες για την 30η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Μετά το νωθρό της ξεκίνημα, 9-16 στην πρώτη περίοδο, η ομάδα της Καταλονίας ανέβασε ελαφρώς ρυθμό στο παιχνίδι της και κατάφερε να μη μεγαλώσει η διαφορά μέχρι το ημίχρονο (26-33). Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με το πόδι στο γκάζι, παίζοντας ταυτόχρονα και καλή άμυνα. Με επιμέρους σκορ περιόδου 30-18, πήραν κεφάλι στο σκορ (56-51) το όποιο δεν το έχασαν ξανά. Για τη Μπαρτσελόνα που ξεκούρασε τους Ναβάρο και Γιασικεβίτσιους

ενόψει Παναθηναϊκού, ενώ είδε να επιστρέφει ο Ραμπασέδα, καλύτερος παίκτης ήταν ο Ίνγκλις με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Τζέισον Γκρέιντζερ προσπάθησε από τη πλευρά της Εστουντιάντες με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Με εύστοχο σουτ του Μίροτιτς στο τελευταίο δευτερόλεπτο η Ρεάλ Μαδρίτης "άλωσε" την έδρα της "σκληροτράχηλης" Γκράν Κανάρια με 74-76. Η Ρεάλ κατάφερε από την αρχή του παιχνιδιού να ελέγχει το ματς αλλά πάντα η Γκραν Κανάρια έβρισκε απαντήσεις και πλησίαζε στο σκορ.Στο τέλος οι δύο ομάδες βάδιζαν μαζί στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, με το καλάθι του Μίροτιτς να λύνει τον "γόρδιο δεσμό" για την "βασίλισσα". Για τους γηπεδούχους κορυφαίος ήταν ο Σπένσερ Νέλσον με 24 πόντους.

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

Γκραν Κανάρια-Ρεάλ Μαδρίτης 74-76

Ομπραντόϊρο-Μπανταλόνα 79-82

Μούρθια-Φουενλαμπράδα 87-79

Κανάριας-Μπιλμπάο 104-101

Κάχα Λαμποράλ-Μανρέσα 81-70

Μπαρτσελόνα-Εστουντιάντες 78-65

Keywords
Τυχαία Θέματα