Ο Μέσι είχε κέφια

23:40 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 8ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: Στρουντσόβι Σάντι

Με τον Μέσι σε μεγάλη βραδιά η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-0 την Πλζεν και προκρίθηκε και μαθηματικά. Όπως αναμενόταν οι Καταλανοί πήραν τα ινία του ματς από τα πρώτα λεπτά. Στο 7' απείλησαν με τον Μέσι

και πέντε λεπτά μετά δεν πήραν πέναλτι σε ανατροπή του Φάμπρεγας μέσα στην περιοχή. Στο 17' η Πλζεν άγγιξε το γκολ όταν ο Πετρζέλα έφυγε στην αντεπίθεση και βγήκε απέναντι από τον Βαλντές αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει. Τέσσερα λεπτά μετά ο Τσισόφσκι ανέτρεψε τον Μέσι μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να τον αποβάλει και να δίνει πέναλτι. Ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ. Ήταν το 200στο γκολ του Αργεντίνου με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Ο Μέσι βρέθηκε κοντά και σε ένα ακόμα τέρμα στο 30' αλλά ο Πάβλικ έδιωξε εκπληκτικά. Έξι λεπτά το σουτ του Κουένσα πέρασε μόλις άουτ. Τελικά το 0-2 ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με κοντινό σουτ του Μέσι.

Στην επανάληψη η Μπάρτσα έριξε ρυθμό και στο 65' η Πλζεν βρέθηκε κοντά σε ένα γκολ όταν ο Πετρζέλα με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στην αντεπίθεση οι Καταλανόί είχαν δοκάρι με τον Τιάγκο και στο 71' έκαναν το 0-3 με κεφαλιά του Φάμπρεγας. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μέσι που πέρασε και τον γκολκίπερ και έκανε το 0-4.

ΠΛΖΕΝ: Πάβλικ, Λιμπέρσκι, Μπιστρόν, Τσισόφσκι, Πίλαρ, Χόρβαθ (77'Ρέζνικ), Περτζέλα, Γιάρτσεκ, Κολάρ (68'Ντούρις), Ραϊτοράλ, Μπακός (24'Σιβίνσκι)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες (78'Μάξγουελ), Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ (72'Αλέξις Σάντσες), Τιάγκο, Μπούσκετς (65'Κεϊτά), Φάμπρεγας, Αντριάνο, Κουένσα, Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα