«Γκέλα» για Τσέλσι

23:45 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 5ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΚΕΝΚ-ΤΣΕΛΣΙ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Κριστάλ Αρίνα»

Την ευκαιρία να «κλειδώσει» την 1ηυ θέση του 5ου ομίλου έχασε η Τσέλσι, αφού έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Γκενκ στην «Κριστάλ Αρίνα» φθάνοντας τους οκτώ βαθμούς, ενώ είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι. Η Γκενκ απείλησε στο 5' όταν ο Τόζερ πάσαρε

στον Μπούφελ, ο οποίος σούταρε άστοχα από την μεγάλη περιοχή. Η Τσέλσι «άγγιξε» το γκολ στο 12' όταν Μαλουντά και Ανελκά συνδυάστηκαν και ο δεύτερος τροφοδότησε τον Ραμίρες, ο οποίος σούταρε από την μικρή περιοχή αλλά ο Κέτελες έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 17' με τον Μαλουντά να σουτάρει άστοχα από την μικρή περιοχή, ενώ οι Βέλγοι απάντησαν στο 22' με τον Νουανγκάνγκα να πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντε Μπρούιν αλλά ο Τσεχ μπλόκαρε. Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 26' όταν Τόρες και Ραμίρες έπαιξαν άψογα το ένα-δύο και ο Βραζιλιάνος με πλασέ νίκησε τον Κέτελες. Οι Άγγλοι «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ στο 29' όταν ο Ανελκά τροφοδότησε τον Τόρες, αλλά ο Ισπανός σούταρε άστοχα από την μικρή περιοχή. Η Τσέλσι απείλησε και στο 35' όταν ο Κόουλ σέντραρε από τα δεξιά για τον Ραμίρες, ο οποίος με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ. Οι Λονδρέζοι συνέχισαν να κυριαρχούν και στο 37' είχαν δοκάρι σε σουτ του Ραούλ Μεϊρέλες από την μεγάλη περιοχή, μετά από μπαλιά του Τόρες. Η Τσέλσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2 στο 40' όταν ο Μαλουντά σέντραρε από τα αριστερά και ο Μπούφελ έδιωξε την μπάλα με το χέρι, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Ο Νταβίντ Λουίζ ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Κέτελες έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Η Γκενκ απείλησε στο 51' με τον Ντε Μπρούιν να σουτάρει από την μικρή περιοχή και τον Τσεχ να μπλοκάρει, ενώ στο 54' οι Βέλγοι «άγγιξαν» την ισοφάριση όταν ο Ντε Μπρούιν σέντραρε από τα δεξιά για τον Νουανγκάνκα, ο οποίος έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι όμως ο Τσεχ έδιωξε σε κόρνερ. Η Γκενκ έφθασε στην ισοφάριση στο 61' όταν ο Καμούς γύρισε την μπάλα στον Φόσεν, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Τσεχ κάνοντας το 1-1. Η Τσέλσι απείλησε στο 70' όταν με τον Τόρες να σουτάρει άστοχα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 74' «φλέρταρε» με το προβάδισμα όταν ο Μαλουντά σέντραρε από τα δεξιά για τον Ραούλ Μεϊρέλες που έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κέτελες μπλόκαρε. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 79' όταν ο Τόρες τροφοδότησε τον Λαμπάρντ, αλλά ο αρχηγός των «μπλε» πλάσαρε άουτ από την μικρή περιοχή και το 1-1 παρέμεινε.

ΓΚΕΝΚ: Κέτελες, Βάντεν Μπόρε, Νγκόνγκτσα, Νάντσον, Χίλαντ (82' Λιμπόμπε), Τόζερ, Ντε Μπρούιν, Καμούς, Φόσεν (87' Μπαρντά), Μπούφελ (69' Νταμπασβίντσε), Νουανγκάνγκα.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Λουίς, Μποσίνγκουα, Ρομέου (77' Μάτα), Ραμίρες (66' Λάμπαρντ), Μαλουντά, Ραούλ Μεϊρέλες Τόρες, Ανελκά (66' Στάριτζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα