Πρώτη η Ατλέτικο, θρίλερ στο «Φρίουλι»

00:01 16/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 9ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΡΕΝ: 3-1
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν
Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε εύκολα με 3-1 τη Ρεν και κλείδωσε την πρωτιά του ομίλου.
Η Ρεν έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 15ο λεπτό με τον Μαβινγκά να σημαδεύει το δοκάρι του Ασένχο με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπραχίμι.
Η Ατλέτικο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 38ο λεπτό, παρότι δεν είχε μεγάλη ευκαιρία μέχρι εκείνο το σημείο. Ο Αντριάν

ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Φολκουέ και ο Φαλκάο έκανε γκολ το πέναλτι που δόθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Οι «ροχιμπλάνκος» διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 42', καθώς ο Ντιέγκο εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Ντομίνγκες με κεφαλιά, άφησε άγαλμα τον Ντιαλό.
Η Ρεν ήταν καλύτερη στην επανάληψη και θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά ο Ασένχο δεν της το επέτρεψε.
Η Ατλέτικο όμως πέτυχε και τρίτο γκολ στο 79' με το όμορφο σουτ του Αρντά από το ύψος της περιοχής, ενώ η Ρεν μείωσε με τον Μάντζεκ στο 86'
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ασένχο, Γκοντίν, Φελίπε Λουίς, Ντομίνγκες, Περέα (65' Μιράντα), Αρντά (81' Χουανφράν), Ασουνσάο, Κόκε, Αντριάν, Φαλκάο, Ντιέγκο (76' Μέντες).
ΡΕΝ: Ντιαλό, Μαβινγκά, Απάμ, Φολκουέ, Τετέι, Μάντζεκ, Μπραχίμι, Τζεμπούρ, Παζό, Ντούμπια, Μοντάνιο (66' Χαντζί).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΣΕΛΤΙΚ: 1-1
Γήπεδο: Φρίουλι
Την ισοπαλία που της ήταν αρκετή για να πάρει την πρόκριση πήρε η Ουντινέζε κόντρα στη Σέλτικ (1-1). Καταπληκτικό το ματς με δοκάρια και μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Η Σέλτικ μπήκε δυνατά στο ματς και προσπάθησε να πιέσει, αλλά στο 14ο λεπτό η Ουντινέζε έχασε μεγάλη φάση με τον Ντι Νατάλε. Ο Μπαντού έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Ντι Νατάλε πρόλαβε τον Φόρστερ και πλάσαρε από πάνω του, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Η Σέλτικ έχασε κι αυτή τεράστια φάση στο 23ο λεπτό, καθώς ο Σαμαράς μετά από φανταστική ενέργεια, έκανε υπέροχη κάθετη μπαλιά για τον Φόρεστ, του οποίου όμως το πλασέ, πέρασε ελάχιστα άουτ.
Η Σέλτικ «πάγωσε» το Φρίουλι στο 29ο λεπτό, καθώς ο Σαμαράς έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Χαντάνοβιτς έδιωξε με γροθιές, αλλά η μπάλα βρήκε στον Έκστρντ και στρώθηκε στον Χούπερ, που πλάσαρε προ κενής εστίας.
Η Ουντινέζε παρότι δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος, κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, με τον συνήθη ύποπτο, Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο οποίος νίκησε τον Φόρστερ με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή.
Η Ουντινέζε έχασε τεράστια ευκαιρία στο 72ο λεπτό, καθώς ο Αρμέρο έκανε το πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Φόρστερ.
Η Σέλτικ απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες στο 75', καθώς το σουτ του Ντου Ρι Τσα, σταμάτησε στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς, ενώ η Ουντινέζε είχε τεράστια διπλή ευκαιρία στο 81' με τους Ερμέρο και Ντι Νατάλε.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Ντανίλο, Μπάστα, Μπενατιά, Έκστραντ, Αρμέρο, Μπαντού (29' Πίντζι), Ασαμόα, Αμπντί, Ντουμπάι (46' Ίσλα), Ντι Νατάλε.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Μαϊστό

Keywords
Τυχαία Θέματα