Βολευτήκαν Μπριζ και Μπραγκα

00:01 16/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 8ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΡΙΖ- ΜΠΡΑΓΚΑ: 1-1
Γήπεδο: Μπρεϊντελστάντιον
Στο 1-1 έμειναν Μπριζ και Μπράγκα και βολαύτηκαν και οι δύο, καθώς οι Βέλγοι πήραν την πρωτιά και η Πορτογάλοι προκρίθηκαν ως δεύτεροι.
Η Μπράγκα έμεινε με 10 παίκτες από το 16ο λεπτό, καθώς ο Έλντερσον τράβηξε τον Οντζίντζα λίγο πριν μπει στην περιοχή και πλασάρει τον Κιμ και ο Σταβρέφ του έδειξε την κόκκινη κάρτα.
Οι δύο ομάδες βολεύονταν με το Χ καθώς περνούσαν και οι δύο και γενικότερα δεν πίεσαν σε κανένα

σημείο για το γκολ.
Οι Βέλγοι είχαν καλή ευκαιρία με τον Ζίμλινγκ στο 48ο λεπτό, καθώς το πλασέ του πέρασε εκατοστά άουτ.
Τελικά το γκολ για τη Μπριζ ήρθε δύο λεπτά αργότερα, καθώς μετά από κόντρα ο Βλεμίνξ βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και με σουτ νίκησε τον Κιμ κι έκανε το 1-0.
Η πίεση της Μπριζ συνεχίστηκε και στο 59ο λεπτό το σουτ του Οντζίτζα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κιμ. Παρόλα αυτά η Μπράγκα έφτασε στην ισοφάριση στο 65ο λεπτό με το εκπληκτικό τακουνάκι του Έβερτον, ενώ λίγο αργότερα η ο Βλεμίνξ αστόχησε από πολύ καλή θέση.
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες βολευτήκαν με την ισοπαλία.
ΜΠΡΙΖ: Κούγιοβιτς, Χέγκλι, Άλμεμπακ, Χούφκενς, Ντνκ, Ζίμλινγκ, Ντιράρ, Βάσκες, Οντζίντζα, Βλέμινξ (88' Άκπαλα), Μενιέ (46' Ρεφαέλοφ).
ΜΠΡΑΓΚΑ: Κιμ, Έβερτον, Έλντερσον, Ντουγκλάο, Ντζαμάλ, Σαλίνο, Βιάνα (86' Μοσορό), Έλντερ (79' Καρλάο), Λίμα, Νούνο Γκόμες (60' Πάολο Σέζαρ), Άλαν.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ- ΜΑΡΙΜΠΟΡ: 1-0
Γήπεδο: Σεντ Άντριους
Νίκη χωρίς αντίκρισμα πέτυχε η Μπέρμιγχαμ επί της Μάριμπορ με 1-0. Οι Άγγλοι έμειναν έφυγαν με το κεφάλι ψηλά από τη διοργάνωση, καθώς δεν τους ευνόησε το αποτέλεσμα τους αγώνα της Μπριζ με της Μπράγκα.
Το ματς είχε αρκετά καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να δημιουργούν και οι δύο, καλές φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.
Τελικά οι Άγγλοι έφτασαν στο γκολ στο 24ο λεπτό. Ο Ρέντμοντ έκανε όμορφη κίνησε από δεξιά και σέντρα και ο Ρούνεϊ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έραψε το 1-0.
Στην επανάληψη η Μπέρμιγχαμ είχε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο γκολ.
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: Ντόιλ, Μέρφι, Ιμπάνιεθ, Ντέιβις, Μποσεζού, Γκομίς (74' Ν'Ντό), Φάχεϊ, Ρέντμοντ (88' Μπουρκέ), Σπέκτορ, Ρούνεϊ (79' Μουτς), Ζίγκιτς.
ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Βίντοβιτς, Ποτοκάρ, Ραΐσεβιτς, Άργκους (75' Τραϊκόφσκι), Φιλίποβιτς, Μεζγκά, Τσβιγιάνοβιτς (67' Ιμπραχίμι), Μερτέλι, Ταβάρες (71' Βελικόνια), Βολάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα