Μπόλονι: Έχω πρόταση και το σκέφτομαι

23:40 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε μετά το τέλος του ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ρούμπιν Καζάν (1-1) ωστόσο οι δημοσιογράφοι κρατάνε περισσότερο τα όσα είπε για το μέλλον του παρά για τα όσα αφορούν το ματς. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και αρνήθηκε το γεγονός που τον ήθελε να μην έχει κάνει αποδεκτή την προσφορά.

Όσο αφορά το ματς, δήλωσε πως η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά και κυριάρχησε στο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Ξεκινήσαμε καλά, δεν θυμάμαι σε ποιο ακριβώς σημείο πετύχαμε το γκολ, αλλά ήταν πολύ νωρίς και άλλαξαν όλα. Η κυριαρχία μας ήταν μεγαλύτερη, όμως δεν είχαμε έναν μπαλαντέρ για να τον βγάλουμε από το μανίκι, να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ και να κυριαρχήσουμε απόλυτα. Όταν δεν καταφέρνεις τρεις φορές να τελειώσεις το παιχνίδι, μπορεί δεχθείς ένα γκολ από κόντρα και να ισοφαριστείς. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την πρόκριση. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, που δεν έχασαν παιχνίδι στους δέκα ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο όμιλος ήταν επιπέδου Τσάμπιονς λιγκ και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να ταξιδεύει στο Europa League και στην επόμενη χρονιά. Όλο αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι μας έδωσαν πολλά. Οι οπαδοί μας ήταν στο Όσλο, στο Καζάν, στην Ιρλανδία και στο Λονδίνο. Μπράβο τους και τους ευχαριστώ. Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι εναντίον ουκρανικών και ρώσικων ομάδων, πίστευα ότι θα μας δημιουργούσαν μεγαλύτερα προβλήματα. Και όμως σε τέσσερις αγώνες δεν αισθάνθηκα ότι μας δημιούργησαν τόσα προβλήματα όσα θα δικαιολογούσε η διαφορά στο μπάτζετ τους. Σαφώς και είναι πίσω μας όλη αυτή η εμπειρία του Europa League, είναι μία ωραία περιπέτεια και τώρα το πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας έρχεται την Κυριακή. Θα κάνουμε το καλύτερό μας», σχολίασε ο Μπόλονι.

Για το αν οι ποδοσφαιριστές του σκέφτονταν περισσότερο το επερχόμενο ματς με την Δόξα Δράμας: «Δεν νομίζω ότι μπήκαμε με το μυαλό μας στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ο μακεδονικός λαός είναι περήφανος, όπως και εγώ. Θέλαμε να πάρουμε την πρώτη θέση και ξαναδίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου».

Για την ευκαιρία που έδωσε στον Γλύκο: «Σίγουρα κάθε ομάδα έχει ένα ξεκάθαρο νούμερο 1. Εγώ έχω την τύχη να έχω τρεις καλούς τερματοφύλακες. Το σκεφτόμουν καιρό για τον Γλύκο και έδωσε εξετάσεις. Ήταν καλός. Ο αγώνας δεν είχε πολλά πράγματα για εκείνον. Δυστυχώς δέχθηκε γκολ, αλλά ήταν μία εκκίνηση για εκείνον ώστε να κερδίσει τη θέση».

Για την συνέχεια στην διοργάνωση: «Προχωράμε βήμα - βήμα. Θα δούμε τι θα πετύχουμε. Όπως εσείς θέλετε να είστε οι καλύτεροι έτσι και εγώ θέλω να είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, να κατακτήσω τα πάντα. Όμως κρατώ τα πόδια μου στο έδαφος και περιμένω να δω τι θα γίνει στην επόμενη φάση».

Για την πρόταση που έχει δεχθεί από την Σαουδική Αραβία: «Δέχθηκα πρόταση, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι αρνήθηκα μέχρι αυτή τη στιγμή. Είμαι ένας επαγγελματίας προπονητής. Η ζωή δ

Keywords
Τυχαία Θέματα