Προς Νάπολι ο Βούτσινιτς

23:19 6/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια στην Ιταλία, που θέλουν τη Γιουβέντους να παραχωρεί τον Μίρκο Βούτσινιτς στη Νάπολι, με σκοπό να κάνει δικό της τον Ζουνίνγκα, για τον οποίο ενδιαφέρεται εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Οι πρωταθλητές Ιταλίας παρακολουθούν την περίπτωση του Κολομβιανού άσου εδώ και αρκετούς μήνες, όμως δεν μπορούν να τον κάνουν δικό τους, κυρίως επειδή οι απαιτήσεις του προέδρου της Νάπολι κρίνονται υπερβολικές για έναν ποδοσφαιριστή, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.
Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, οι «μπιανκονέρι» είναι έτοιμοι να... θυσιάσουν τον 29χρονο επιθετικό, ρίχνοντας το όνομά του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους των «παρτενοπέι». Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, τότε οι δύο ομάδες θα πρέπει να τα βρουν και στο... οικονομικό κομμάτι, μιας και οι τιμές των δύο παικτών είναι δυσανάλογες. Άλλωστε, η Νάπολι δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Βούτσινιτς και από τη στιγμή που τα ταμεία θα γεμίσουν μετά και την αποχώρηση του Καβάνι, θα είναι σε θέση να πληρώσει καλά (περίπου 18 ζητάει η Γιούβε, θα δώσει λιγότερα η Νάπολι συν τον Ζουνίγκα)
Αξίζει να αναφερθεί, ότι την Παρασκευή (6/7) κυκλοφόρησαν ορισμένα δημοσιεύματα στη Ρωσία που ήθελαν τη Ζενίτ να έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους για τη μεταγραφή του Μαυροβούνιου φορ, όμως ήταν αβάσιμα τελικά. Σύμφωνα με αυτά, οι πρωταθλητές θα έπαιρναν περίπου 9 εκατομμύρια, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ζητούν πολύ περισσότερα.

Keywords