Ο "Σόφο" και η... καραμπόλα

Η φυγή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να αναζητήσει στην αγορά τον παίκτη που θα επωμιστεί (μαζί με τον Στεφάν Λάσμε) το βάρος της θέσης "5" τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εκ των πραγμάτων, οι "πράσινοι" μοιάζουν αναγκασμένοι να στραφούν σε περιπτώσεις ξένων παικτών αφού τα εμπόδια για τον επαναπατρισμό του Ίαν Βουγιούκα είναι ουκ ολίγα.

Έτσι, η μία θέση ξένου παίκτη (αμερικανού ή κοινοτικού) που υπάρχει αναμένεται να καλυφθεί από τον παίκτη που θα έρθει για να καλύψει το κενό του "Big Sofo". Όλο αυτό,

όμως, δημιουργεί (φυσιολογικά) μία… καραμπόλα που ενδέχεται να κρατήσει μακριά από το ΟΑΚΑ τον Γιόνας Ματσιούλις.

Υπάρχει, έτσι, το ενδεχόμενο ο Λιθουανός φόργουορντ να αποχωρήσει από το τριφύλλι λόγω του ότι δεν θα υπάρχει διαθέσιμη θέση κοινοτικού παίκτη. Κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την αγωνιστική του προσφορά, η οποία ήταν σημαντικά καθ όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν για τους "πράσινους".

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του αναζητούν εδώ και μερικές ημέρες τον αντικαταστάτη του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στοχεύοντας σε έναν παίκτη που θα μπορεί να δώσει λύσεις στον επιθετικό τομέα με πλάτη στο καλάθι. Αν, μάλιστα, συνυπολογίσουμε και την επιθυμία των νταμπλούχων Ελλάδος να αποκτήσουν ακόμα έναν παίκτη στην περιφέρεια, τότε πρόδηλο είναι πως η θέση του Γιόνας Ματσιούλις στο "πράσινο" ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι… επισφαλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα