«Δεν κλείνω την πόρτα στην ΑΕΚ»

20:52 6/7/2013 - Πηγή: AEK365

Το ρεπορτάζ του aek365 επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης. Σενάριο που κυκλοφόρησε παρουσίαζε την ΑΕΚ να προσπαθεί να ρίξει γέφυρες για την επιστροφή του νεαρού στόπερ. Ωστόσο, όπως είχαμε σημειώσει κάτι τέτοιο δεν είχε καμία επαφή με την πραγματικότητα, καθώς συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Κάτι που αρχικά επιβεβαιώθηκε από την ξεκάθαρη θέση της Ένωσης και σήμερα ήρθε νέα

επιβεβαίωση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο Μπουγαϊδης δήλωσε ότι δεν... κλείνει την πόρτα στην ΑΕΚ από την πλευρά του, όμως επεσήμανε ότι δεν έχει μιλήσει κανείς από την ομάδα μαζί του. Βέβαια, την ίδια στιγμή που εκείνος προσπαθεί να προσεγγίσει την ΑΕΚ, η ομάδα με την τελευταία επίσημη τοποθέτησή της έδειξε ότι δεν έχει ίδια διάθεση...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουγαϊδη στο sport-fm.gr:

Τι κρατάς από την παρουσία σου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων με την Εθνική; «Αυτή η ομάδα μου έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές και εμπειρίες. Έχει φτάσει να γίνει οικογένειά μου και να δεθώ πολύ μαζί της. Είναι τιμή μου πως αγωνίστηκα στο Παγκόσμιο Νέων και πάλεψα μαζί με τους συμπαίκτες μου για το καλύτερο δυνατό».

Για το ότι κατάφερες να βρες χρόνο συμμετοχής στο Παγκόσμιο παρότι δεν ήσουν στη βασική επιλογή του Κώστα Τσάνα: «Το γεγονός πως πήρα χρόνο συμμετοχής σε ένα τέτοιο τουρνουά αποτελεί ανταμοιβή για εμένα, αλλά εξίσου σημαντική διάκριση θα αποτελούσε από μόνη της η παρουσία μου στην αποστολή».

Κάνεις όνειρα πλέον για την Εθνική Ανδρών; «Μέχρι στιγμής, θεωρώ τελείως διαφορετικά πράγματα την Εθνική Νέων με την Ανδρών. Είναι όμως μαγικό να μάχεσαι για την πατρίδα σου και να μπαίνεις στο γήπεδο για να ακούσεις τον Εθνικό Ύμνο. Για κάθε ποδοσφαιριστή αποτελεί όνειρο η Εθνική Ανδρών ακόμη κι αν πρόκειται για μια απλή προπόνηση».

Η δημιουργία οικογενειακού κλίματος από τον Κώστα Τσάνα έπαιξε ρόλο στις εμφανίσεις της ομάδας; «Θεωρώ πως το οικογενειακό κλίμα που δημιούργησε ο κ.Τσάνας έπαιξε καθοριστικό ρόλο και μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία των συμπαικτών μου μας οδήγησε εκεί που φτάσαμε».

Αυτή η ατμόσφαιρα έλειψε την περσινή σεζόν από την ΑΕΚ; «Το παν είναι ο σεβασμός σε μία ομάδα. Είτε πρόκειται για συμπαίκτη είτε για προπονητή. Δεν θέλω να πω τι ίσχυε στην ΑΕΚ αλλά σίγουρα κι'αυτό έπαιξε ρόλο».

Ήσουν από τους παίκτες που απομακρύνθηκαν από την ομάδα αμέσως μετά τον υποβιβασμό της, αυτό σημαίνει ότι κλείνεις την πόρτα; «Σύμφωνα με τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο θεώρησα πως έπρεπε να διασφαλίσω τα δεδουλευμένα μου. Γι'αυτό έκανα την προσφυγή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κλείνω την πόρτα της ΑΕΚ, το αντίθετο. Η ΑΕΚ είναι τεράστια μόνο από το έμβλημά της».

Υπήρξαν επαφές τις τελευταίες μέρες με άνθρωπο της ΑΕΚ (Βασίλη Δημητριάδη) και αν ναι βλέπεις διαφορετικά την ομάδα υπό την ηγεσία Μελισσανίδη; «Δεν είχα κάποια επαφή με άνθρωπο της ΑΕΚ. Το γεγονός όμως ότι δουλεύουν άλλοι άνθρωποι κάνει την ΑΕΚ διαφορετική και θα καθόμουν να συζητήσω. Ουσιαστικά εκεί ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, όχι στον Άρη, και βοηθήθηκα πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα».

Εκτός από την ΑΕΚ το όνομά σου συνδέθηκε πρόσφατα και με άλλες ομάδες. Σου έγιναν προτάσεις; «Υπήρξαν επαφές τόσο με εμένα όσο και με τον μάνατζέρ μου, ωστόσο, δεν ήρθε ακόμη κάτι επίσημο».

Το ενδεχόμενο επιστροφής σου στον Άρη θα το έβλεπες διαφορετικά συγκριτικά με άλλες ομάδες; «Απ'ότι έμαθα υπήρξε μία επαφή με τον εκπρόσωπό μου σε θεωρητικό επίπεδο. Τον Άρη δεν τον ξεχνάω λόγου του Στέφανου Γιώρη. Ένας άνθρωπος που δεν βρίσκεται εν ζωή, αλλά όσο ήμουν εγώ εκεί ήταν πάντα δίπλα μου, στάθηκε και σε εμένα και στην οικογένειά μου και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μου».

Όσο για το ποιο θα ήθελε να ήταν το επόμενο βήμα στην καριέρα του, είπε: «Σίγουρα, το όνειρό μου παραμένει να αγωνιστώ σε μία ομάδα του εξωτερικού. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω άμεσα πάντως θα ήθελα να βρω γρήγορα τον επόμενο σύλλογο που θα αγωνιστώ έτσι ώστε να μπορέσει να προσαρμοστώ και να προετοιμαστώ κατάλληλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα