Εγκώμια Γκρέι για Μιραλάς

22:11 6/7/2013 - Πηγή: AEK365

Για τον Κέβιν Μιραλάς μίλησε ο πρώην επιθετικός της Έβερτον, Άντι Γκρέι, λέγοντας πως ο Βέλγος μπορεί να διαγράψει μια εξαιρετική πορεία στα «ζαχαρωτά».
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Έβερτον, ο πρώην επιθετικός του συλλόγου, Άντι Γκρέι, που πέρασε δύο χρόνια στο «Γκούντισον Παρκ», αναφέρθηκε στον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, λέγοντας πως περιμένει να δει σπουδαία πράγματα από εκείνον.

«Νομίζω πως ο Κέβιν τελείωσε πολύ καλά τη σεζόν. Είμαι πολύ ανυπόμονος να δω πως θα ξεκινήσει τη χρονιά, γιατί έδειξε πως μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή μου είναι πως άρπαξε την ευκαιρία όταν του δόθηκε και από εκείνο το σημείο ο Ντέιβιντ Μόγιες έπρεπε να τον χρησιμοποιεί. Τελείωσε έχοντας 25 εμφανίσεις, κάτι που έδειξε πόσο σημαντικός παίκτης είναι για την ομάδα» ανέφερε αρχικά ο Γκρέι και στη συνέχεια μίλησε για τη θέση στην οποία αποδίδει καλύτερα ο Βέλγος:
«Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Με την ταχύτητα και τα τρεξίματά του, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε που θα τον βάζει ο Ρομπέρτο (σ.σ Μαρτίνεθ)».

Keywords
Τυχαία Θέματα