Εντυπωσιάζει ο Παναιτωλικός

19:10 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

Τους δέκα βαθμούς έφτασε ο Παναιτωλικός μετά τη νίκη του με 2-0 επί της Ξάνθης. Σε ένα μέτριο παιχνίδι, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε άνετα των Ακριτών και έκανε τρεις τις εντός έδρας επιτυχίες του. Μητρόπουλος (35') και Ρότσα (65') έδωσαν τη νίκη στους νεοφώτιστους. Με 10 η Ξάνθη από το 65' μιας και αποβλήθηκε ο Εντιμάρ.

Το ματς

Ο Παναιτωλικός πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο αυτήν την υπεροχή του δεν μπόρεσε να την μετατρέψει σε κάποια καλή στιγμή. Από την

άλλη, οι «Ακρίτες» ότι επιθετική προσπάθεια επιχειρούσαν (ελάχιστες αξίζουν αναφορά) προέρχονταν από τα πόδια του Μαρσελίνιο και είχαν την ίδια κατάληξη. Στην αγκαλιά του Μπλάζιτς. Οι «νεοφώτιστοι», στο 35' άνοιξαν το σκορ με τον Μητρόπουλο. Ο νεαρός μέσος «έπιασε» στον ύπνο την άμυνα των Ακριτών και με κεφαλιά-ψαράκι άνοιξε το σκορ για τη νέα του ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα «καναρίνια» πάγωσαν τον ρυθμό του ματς, μιας και το σκορ τους ευνοούσε και σε συνδυασμό. Οι Ακρίτες τώρα απειλούσαν μόνο με κάποια σουτ έξω από την περιοχή του Μπλάζιτς, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μέσω αντεπιθέσεων να φτάσουν στο γκολ με το οποίο θα «σφράγιζαν» τη νίκη τους και σε μία από αυτές τα κατάφεραν. Στο 65', ο Καμαρά έφυγε στην αντεπίθεση, ο Εντιμάρ τον μάρκαρε και ο Βοσκάκης έδωσε το πέναλτι, ενώ απέβαλε τον παίκτη της Ξάνθης. Ο Ρότσα το εκτέλεσε, ευστόχησε και έκανε το 2-0. Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε και τα υπόλοιπα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ρότσα (82' Σιόντης), Μπουμάλ (57' Θεοδωρίδης), Χαριστέας (88΄Μπαμόγκο), Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Εντιμάρ, Πόι (70' Καζάκης), Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Μάρα (54' Βλαχοδήμος), Κομεσίδης, Βάλλας, Στάσιακ, Ντάνι, Ντίκα (59' Βασιλακάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα