Πέταξε στο «Ολντ Τράφορντ»

23:51 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE - 3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ολντ Τράφορντ

Ματσάρα έγινε στο Μάντσεστερ όπου η Γιουνάιτεντ και η Μπενφίκα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Με το αποτέλεσμα αυτό η Μπενφίκα ουσιαστικά προκρίθηκε ενώ η Μάντσεστερ πάει στη Βασιλεία και θέλει αποτέλεσμα.

Το «Ολντ Τράφορντ» πάγωσε μόλις στο 3ο λεπτό όταν ο Γκαϊτάν μπήκε στην περιοχή και σέντραρε με τον Τζόουνς τελικά να σπρώχνει

την μπάλα στα εστία της ομάδας του και να βάζει την Μπενφίκα μπροστά στο σκορ. Η Μάντσεστερ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 17' απείλησε με ένα σουτ του Νάνι. Πέντε λεπτά μετά ο Γιάνγκ δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Αρτούρ μπλόκαρε. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 30' όταν ο Γιανγκ αντί να εκτελέσει απευθείας φάουλ, έδωσε έξυπνα στον Νάνι και αυτός σέντραρε με τον Μπερμπάτοφ τελικά να κάνει το 1-1. Σχεδόν με τη σέντρα η Γιουνάιτεντ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Γιάνγκ για να κάνει μια ανατροπή-ρεκόρ. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Αϊμάρ είχε ένα καλό σουτ το οποίο όμως εξουδετέρωσε ο Ντε Χέα.

Στην επανάληψη η Μάντσεστερ μπήκε πολύ δυνατά με την Μπενφίκα να περιμένει. Η ομάδα του Φέργκιουσον πίεζε ασφυκτικά και στο 59' ήρθε το γκολ όταν ο Εβρά βρήκε τον Φλέτσερ και αυτός από κοντά έκανε το 2-1. Οι Πορτογάλοι όμως απάντησαν άμεσα καθώς μόλις δύο λεπτά μετά ο εξαιρετικός Αϊμάρ έκανε με κοντινό πλάσε το 2-2. Μετά την ισοφάριση η Μάντσεστερ πίεσε και στο 78' ο Μπερμπάτοφ «σπατάλησε» μοναδική ευκαιρία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Φάμπιο (82'Σμόλινγκ), Φέρνιναντ, Κάρικ, Νάνι, Γιανγκ, Φλέτσερ, Βαλένσια (80'Ερνάντες), Μπερμπάτοφ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Έμερσον, Λουιζάο (58'Μιγκέλ Βίτορ), Μάξι Περέιρα, Γκαράι, Γκαρσία, Σέζαρ, Αϊμάρ (83'Ρουμπέν Αμορίμ), Γκαϊτάν (68'Μάτιτς), Βίτσελ, Ροντρίγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα