Πάρτι με τα δεύτερα

23:40 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE - 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: 6-2

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Μπορεί ο Μουρίνιο να επέλεξε να αφήσει πολλούς βασικούς στον πάγκο όμως και οι αναπληρωματικοί πετούσαν φωτιές και η Ρεάλ διέλυσε με 6-2 την Ντιναμό σε ένα ματς που το σκορ μπορούσε να πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Η ομάδα της Μαδρίτης άνοιξε

το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό όταν ο Μπενζεμά συνδυάστηκε όμορφα με τον Οζίλ και ο Γάλλος εκτέλεσε ιδανικά κάνοντας το 1-0.

Μόλις πέντε λεπτά μετά ήρθε το 2-0 μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλα και σουτ του Καγεχόν. Ο «τυφώνας» συνεχίστηκε και σχεδόν με την σέντρα (9') η Ρεάλ πέτυχε και τρίτο γκολ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ιγκουαΐν. Οι Κροάτες τα είχαν χαμένα και στο 20' ήρθε στο 4-0 όταν ο Κελάβα έδιωξε το σουτ του Ιγκουαΐν αλλά στη συνέχεια ο Οζίλ με πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας. Έτσι η Ρεάλ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που καταφέρνει να σκοράρει τέσσερα γκολ στο πρώτο 20λεπτο.

Ο Μουρίνιο έκανε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο αλλά η Ρεάλ συνέχισε να πετάει και στο 49' έκανε το 5-0 με τον Καγεχόν που «τιμώρησε» το γεγονός ότι η Ντιναμό έπαιζε ψηλά άμυνα. Ο βομβαρδισμός συνεχίστηκε με τον Μπενζεμά στο 66' να πετυχαίνει έκτο γκολ για τη Ρεάλ. Η Ντιναμό στο 81' κατάφερε να πετύχει το γκολ της όποιας τιμής της είχε απομείνει με τον Μπεκιράι. Τρία λεπτά μετά ο Μπενζεμά είχε γυριστό σουτ στο δοκάρι και στις καθυστερήσεις ο Τόμετσακ διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Αντάν, Ράμος (46'Αλμπιόλ), Κοεντράο, Βαράν, Αλόνσο (46'Άλτιντοπ), Καγεχόν, Ντιαρά, Οζίλ (46'Γκρανέρο), Σαχίν, Ιγκουαΐν, Μπενζεμά.

ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.: Κελάβα, Ιμπάνιεθ, Τονέλ, Βίντα (63'Αντέμι), Κουφρέ, Καλέγιο, Κόβασιτς, Σαμίρ (85'Τόμετσακ), Μπαντέλι, Αλισπάχιτς (46'Λέκο), Μπεκιράι.

Keywords
Τυχαία Θέματα