Τα εύκολα, δύσκολα

23:45 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE - 3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΟΤΕΛΟΥΛ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: 2-3

ΓΗΠΕΔΟ: Οτελούλ

Η Βασιλεία έπαιξε με τη φωτιά απέναντι στην Οτελούλ αλλά τελικά επικράτησε με 3-2 και διατήρησε ελπίδες πρόκρισης αν και το πρόγραμμα δεν την ευνοεί. Οι Ρουμάνοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προσπάθησαν να πιέσουν όμως στο 9ο λεπτό ο Φαμπιάν Φρέι σούταρε, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Γκράχοβατς και η Βασιλεία πήρε κεφάλι στο σκορ. Μόλις

τέσσερα λεπτά μετά ο Στρέλερ με εξαιρετική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και έκοψε στον Αλεξάντερ Φρέι που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-2. Με δύο γκολ στην... πλάτη η Οτελούλ είχε πέσει στο καναβάτσο και στο 37' ήρθε και το 0-3 με σκόρερ αυτή τη φορά όχι κάποιον από την οικογένεια Φρέι, αλλά τον Στρέλερ.

Η Οτελούλ έψαξε ένα γκολ στο δεύτερο μέρος με τη Βασιλεία να «κάθεται» πάνω στο 0-3. Οι Ρουμάνοι κατάφεραν να μειώσουν στο 75' με τον Γκιόργκιου και δέκα λεπτά μετά έκανε το 2-3 με τον Αντάλ. Όπως ήταν φυσικό στα τελευταία λεπτά η Οτελούλ πίεσε αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω.

ΟΤΕΛΟΥΛ: Γκράχοβατς, Ράπα, Αντάλ, Σάργκι, Σαλαγκεάνου, Περεντίγια, Φιλίπ, Νεάγκου (67'Βιλιάντι-84'Παρασίβ)), Γκιουργκίου, Ιόργκα (66'Ίλιε), Πένα.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σομέρ, Παρκ, Ντράγκοβιτς, Αμπραχάμ, Σταινχόφερ, Χούγκελ, Σακιρί (82'Ζουά), Φ.Φράι, Τζάκα, Στρέλερ, Α.Φράι.

Keywords
Τυχαία Θέματα