Βαυαρική προέλαση

23:40 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Αλιάνζ Αρίνα»

Την πρόκριση της στην φάση των νοκ-άουτ στο Champions League πανηγύρισε η Μπάγερν, αφού νίκησε με 3-1 την Βιγιαρεάλ στην «Αλιάνζ Αρίνα»

για την 5η Αγωνιστική, φθάνοντας τους δεκατρείς βαθμούς. Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' όταν ο Μαρτσένα έχασε την μπάλα από τον Κρόος, ο οποίος με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ριμπερί και ο Γάλλος με λόμπα νίκησε τον Λόπες, για το 1-0. Οι Γερμανοί απείλησαν στο 9' όταν ο Ρόμπεν τροφοδότησε τον Τίμοστσουκ, ο οποίος σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Μπάγερν «φλέρταρε» με το δεύτερο γκολ στο 14' όταν Ρόμπεν και Αλάμπα συνδυάστηκαν και ο πρώτος τροφοδότησε τον Γκόμεζ, ο οποίος σούταρε άστοχα από την μικρή περιοχή. Η Βιγιαρεάλ απείλησε για πρώτη φορά στο 19' όταν ο Ντε Γκουζμάν πάσαρε στον Ρούμπεν που σούταρε από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Νόιερ μπλόκαρε. Οι Βαυαροί «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους στο 24' όταν ο Ρόμπεν τροφοδότησε τον Τίμοστσουκ που με δεξί σουτ από τα 25 μέτρα σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Λόπες, όμως στην επαναφορά ο Γκόμεζ με δεξί πλασέ έκανε το 2-0 επιτυχαίνοντας το έκτο του γκολ στην φετινή σεζόν. Η Μπάγερν εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι Ισπανοί δεν υπήρχαν στο γήπεδο έχασε νέα ευκαιρία στο 29' όταν ο Ριμπερί πάσαρε στον Γκόμεζ που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Λόπες έδιωξε σε κόρνερ. Η Βιγιαρεάλ έχασε καλή ευκαιρία στο 38' όταν ο Άνχελ Λόπες τροφοδότησε τον Ντε Γκουζμάν που σούταρε από την μικρή περιοχή, όμως ο Νόιερ έδιωξε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του Σοριάνο ο Βαλέρο σούταρε από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι Ισπανοί μείωσαν στο 50' όταν ο Οριόλ έκλεψε την μπάλα από τον Κρόος και με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ντε Γκουζμάν, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-1. Η Μπάγερν άγγιξε το τρίτο γκολ στο 53' όταν ο Ρόμπεν πάσαρε στον Ριμπερί, αλλά ο Γάλλος με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λόπες. Οι Βαυαροί απείλησαν ξανά στο 56' όταν ο Κρόος σέντραρε από τα δεξιά για τον Ριμπερί, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Η Μπάγερν «σφράγισε» την νίκη-πρόκριση στο 69' όταν Ρόμπεν και Κρόος συνδυάστηκαν και ο δεύτερος πάσαρε στον Ριμπερί, ο οποίος αφού πέρασε και τον Λόπες με αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με το δεύτερο του γκολ στον αγώνα. Οι Βαυαροί είχαν ευκαιρία και για τέταρτο γκολ στο 76' όταν ο Τίμοστσουκ τροφοδότησε τον Μίλερ, ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Νόιερ, Φαν Μπούιτεν, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Λαμ, Ριμπερί (81' Πράνιτς), Ρόμπεν (76' Όλιτς), Αλαμπά, Κρόος, Τίμοστσουκ, Γκόμεζ (72' Μίλερ).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Λόπες, Οριόλ, Μουσάτσιο, Μαρτσένα, Άνχελ Λόπες (70' Σένα), Ντε Γκουζμάν (64' Μουμπάρακ), Πέρες, Βαλέρο (79' Χοσελού), Σοριάνο, Ρούμπεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα