Κινδυνεύει να μείνει απ' έξω το Μάντσεστερ!

Μπάγερν και Ιντερ εξασφάλισαν την πρώτη θέση των ομίλων τους, μετά τα αποτελέσματα της Τρίτης (22/11) για την 5η αγωνιστική του Champions League, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να επικρατήσει της Μπενφίκα και πλέον κινδυνεύει πολύ σοβαρά να μείνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης! Σε ίδια μοίρα και η Μάντσεστερ Σίτι, που ηττήθηκε στη Νάπολι από την τοπική ομάδα, ενώ

η Ρεάλ Μαδρίτης, αν και αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, διέσυρε με 6-2 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

1ος όμιλος
Η Μπάγερν επικράτησε 3-1 της Βιγιαρεάλ, μετά από μία ακόμη εκπληκτική εμφάνιση του Ριμπερί και καθάρισε την πρώτη θέση του ομίλου.

Η μεγάλη μάχη θα γίνει για τη 2η, με την Νάπολι να είναι πλέον το μεγάλο φαβορί μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι. Κι αυτό γιατί και έχει έναν βαθμό περισσότερο (8 έναντι 7) και γιατί στην τελευταία αγωνιστική παίζει κόντρα στη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, την ώρα που η Σίτι θα πρέπει να κερδίσει την Μπάγερν στο Μάντσεστερ.

2ος όμιλος
Παρά το ότι δεν κατάφερε να κερδίσει στην Τουρκία, η Ιντερ και με το βαθμό της ισοπαλίας εξασφάλισε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου, την ώρα που από κάτω της γίνεται... πανικός.

Η Τραμπζονσπόρ βρίσκεται θεωρητικά σε πλεονεκτική θέση, αφού έχει έναν βαθμό παραπάνω από τις Λιλ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως ταξιδεύει στην έδρα της Λιλ στην τελευταία αγωνιστική, την ώρα που η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να βρει βαθμούς στο Τζουζέπε Μεάτσα.

3ος όμιλος
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 2-2 με την Μπενφίκα μέσα στο Ολντ Τράφορντ και έκανε τη ζωή της δύσκολη σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τόσο δύκολη, μάλιστα, που υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μείνει και απ' έξω.

Η Βασιλεία πέρασε... δύσκολα τελικά με 2-3 από τη Ρουμανία κόντρα στην Οτελούλ και πλέον η Γιουνάιτεντ με την Μπενφίκα έχουν 9 βαθμούς, η Βασιλεία 8 και στην τελευταία αγωνιστική οι άγγλοι παίζουν στην Ελβετία, ενώ η Μπενφίκα υποδέχεται την Οτελούλ!

4ος όμιλος
Στόχος της Ρέαλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν ήταν η νίκη - αυτή ήταν πάνω-κάτω αυτονόητη. Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο έδειξαν πως στο μυαλό τους είχαν το ρεκόρ της Λίβερπουλ (εκείνο το 8-0 επί της Μπεσίκτας), όμως τελικά σταμάτησαν στα... έξι, ενώ τους χάλασαν τα σχέδια και τα γκολ της... τιμής του Μπεκιράι στο 81' και του Τόμετσακ στο 90'.

Στο άλλο παιχνίδι, η Λιόν... αυτοκτόνησε, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αγιαξ και πλέον οι ολλανδοί έχουν αποκτήσει πλεονέκτημα για την 2η θέση, αφού χρειάζονται έναν βαθμό στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην αδιάφορη Ρεάλ. Για την πρώτη θέση, δεν υπάρχει λόγος συζήτησης...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της Τρίτης (22/11):
1ος όμιλος
Νάπολι - Μάντσεστερ Σίτι 2-1 (17', 49' Καβάνι - 33' Μπαλοτέλι)
Μπάγερν Μονάχου - Βιγιαρεάλ 3-1 (3', 69' Ριμπερί, 23' Γκόμες - 50' ντε Γκούζμαν)

2ος όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λιλ 0-2 (49' αυτ. Β. Μπερεζούτσκι, 64' Σο)
Τραμπζονσπόρ - Ίντερ 1-1 (23' Αλτιντοπ - 18' Αλβαρε

Keywords
Τυχαία Θέματα