Νικοπολίδης: Πήρα εκδίκηση από τον Παναθηναϊκό

22:35 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε για την καριέρα του, τους αιωνίους την Εθνική ομάδα και την ζωή του. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, λειτούργησε εκδικητικά εναντίον του Παναθηναϊκού και για αυτό αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό.

Απόσπασμα

από την συνέντευξη του Νικοπολίδη στην NOVA:

Για το πότε έγινε η πρόταση από τον Ολυμπιακό: «Με τον Ολυμπιακό μίλησα τον Μάιο. Λίγο πριν τη φιέστα ήρθε σε επαφή ο μάνατζέρ μου, όχι εγώ. Μου είπε ότι έχω προσφορά από τον Ολυμπιακό και με ρώτησε αν το σκέφτομαι. Γιατί, ξέρετε, ο μάνατζερ μπορεί να σου πει αυτό το πράγμα, αλλά καταλαβαίνει ότι η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Δεν ξέρεις πως θα το δεχτεί ο άλλος, θα πάει, δεν θα πάει, μήπως πρέπει να το ξαναδούμε, θα περάσεις δύσκολα; Δεν είναι εύκολες οι μετακινήσεις. Του είπα 'να το συζητήσεις. Κάνε επαφές και θα το συζητήσουμε'.

Εκεί ήταν η πρώτη κουβέντα. Βρήκαμε κι ένα σημείο επαφής στο οικονομικό. Η αλήθεια είναι ότι είχα μία συζήτηση και με τη γυναίκα μου, της είπα ότι ενδέχεται να περάσουμε και κάπως δύσκολα και πήρα και από εκεί το ok. Γιατί ξέρετε με την οικογένεια είσαι κάτι ενιαίο. Δεν είσαι μόνος σου σε αυτή τη ζωή. Η απάντηση από τη γυναίκα μου ήταν 'είμαι μαζί σου σε ό,τι αποφασίσεις' κι έτσι αποφασίσαμε να πάω στον Ολυμπιακό».

Για το αν λειτούργησε και εκδικητικά στην απόφασή του: «Ναι, λειτούργησα εκδικητικά. Ήθελα ν' αποδείξω σε αυτούς, οι οποίοι με υποτίμησαν και σαν αθλητή, αλλά και σαν άνθρωπο-γιατί ποτέ τους δεν προσπάθησαν να με γνωρίσουν σαν άνθρωπο, αυτή είναι η πραγματικότητα-πως ούτε τελειωμένος είμαι, ούτε ήθελα αυτά τα χρήματα για να κάνω τη συνταξιοδότησή μου. Εγώ είμαι ένας αθλητής έτοιμος για τα επόμενα τρία χρόνια να προσφέρω τα μέγιστα. Ήμουν πλέον έτοιμος απ' όλες τις απόψεις και ψυχικά και σε φυσική κατάσταση και τεχνικά και τα πάντα, εκείνη την εποχή ήμουν στην καλύτερή μου κατάσταση. Αυτοί πίστεψαν κάτι διαφορετικό με αποτέλεσμα κι εγώ μέσα μου να θέλω ν' αποδείξω ότι εγώ έχω το δίκιο και κακώς έγιναν αυτά που έγιναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα