«Έκραξε» Μπλάτερ ο Κάμερον

22:25 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η αγγλική Πολιτεία στρέφεται κατά του ρατσισμού, με τον πρωθυπουργό της χώρας να τονίζει ότι είναι «φρικτό το να λέγεται ότι ο ρατσισμός -με οποιονδήποτε τρόπο και αν αυτός εκφράζεται- είναι μέρος του παιχνιδιού».
Ο Ντέιβιντ Κάμερον, στη συνέχεια της ανακοίνωσής του, υπενθυμίζει ότι «έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για να εκδιωχθεί ο ρατσισμός από όλες τις πτυχές της αγγλικής κοινωνίας -και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο- και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός».
Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του Σεπ

Μπλάτερ, με τις οποίες ο πρόεδρος της FIFA εξέφρασε την άποψή του για το πώς πρέπει να λύνονται τέτοιου είδους προβλήματα ή διενέξεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Μπλάτερ, άρχισε διαδικτυακός πόλεμος, με υποστηρικτές της μίας και της άλλης άποψης. Οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές επέκριναν την στάση του Ελβετού παράγοντα και δεν δίστασαν να ζητήσουν την παραίτησή του.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του υπουργού Αθλητισμού, Χιου Ρόμπερτσον, ο οποίος ζήτησε από τον Μπλάτερ να παραιτηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα