Εγκώμια Νταλγκλίς για Σουάρες

21:56 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ουρουγουανός επιθετικός πέτυχε τέσσερα γκολ στη νίκη (4-0) της εθνικής ομάδας της χώρας του επί της Χιλής, την Παρασκευή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 και έδωσε ακόμη μια αφορμή στον «King Kenny» για να του πλέξει το εγκώμιο!
«Τα τέσσερα γκολ σίγουρα θα τον βοηθήσουν στον τομέα της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης και ελπίζω να επιστρέψει στην ομάδα μας και να συνεχίσει να σκοράρει. Δεν κρύβω ότι θα προτιμούσα αυτά τα τέσσερα γκολ

να είχε... φυλάξει για κάποιο από τα παιχνίδια της Λίβερπουλ, αλλά ευελπιστώ να έχει σκοράρει ακόμη περισσότερα. Πραγματικά είμαστε τυχεροί που ο Σουάρες αγωνίζεται στη Λίβερπουλ» ήταν τα λόγια του Κένι Νταλγκλίς, ο οποίος όμως δεν θέλησε να σχολιάσει την τελευταία εξέλιξη με την επίσημη κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης που χρεώθηκε στον διεθνή φορ από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας.
Το μόνο που αρκέστηκε να κάνει ήταν να εκφράσει την απόλυτη στήριξή του στον Σουάρες και να περιμένει πλέον, μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από την Ουρουγουάη προκειμένου να αναλύσουν το θέμα και να αποφασίσουν για τη στάση τους και την άσκηση της έφεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα