Σούιτσα: Περήφανος που δούλεψα στην ΑΕΚ

21:45 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά την ξαφνική αποχώρηση του από την ΑΕΚ ο Σλόμπονταν Σούιτσα βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Οι πληροφορίες τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τον Βύζα Μεγάρων αλλά ο ίδιος μιλώντας στο aek365.gr ξεκαθάρισε τα πράγματα ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στο «διαζύγιο» του με την ΑΕΚ.

«Έχω περάσει εφτά χρόνια σε αυτό το πόστο, το διαζύγιο ήρθε εντελώς φιλικά και οι λόγοι πάνω

κάτω είναι γνωστοί. Αισθάνομαι περήφανος που δούλεψα εφτά χρόνια σε αυτό τον ιστορικό σύλλογο και είναι σημαντικό ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Δεν θα είχα πρόβλημα ακόμα και να επιστρέψω στο μέλλον στα λημέρια, αυτά που μου έχουν λείψει» τόνισε ο Σέρβος προπονητής τερματοφυλάκων.

Σε ερώτηση για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ ο Σούιτσα εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τελικά θα βρεθεί λύση: «Σίγουρα αυτή η περίοδος για την ΑΕΚ είναι αρκετά δύσκολη και μπορεί να ταυτιστεί με αυτή που περνάει η Ελλάδα, αλλά είμαι σίγουρος πως σύντομα θα τα καταφέρει και θα βρει τον δρόμο της. Είναι μια ομάδα με ιστορία, από την οποία έχουν περάσει αρκετά μεγάλα ονόματα που έχουν κάνει τη διαφορά. Τα δύσκολα θα περάσουν αν βρεθεί ένας επενδυτής που θα μπορέσει να φέρει παίκτες, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει αυτό το καλοκαίρι, λόγω όλων αυτών των προβλημάτων. Ωστόσο αυτά τα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ είναι νέα και έχουν την δυνατότητα να ξεχωρίσουν και να φέρουν σε μια καλή θέση την ομάδα. Γνωρίζω πως δεν θα αισθάνονται σιγουριά αφού είναι απλήρωτοι όμως είμαι σίγουρος πως όλα θα έχουν μια καλή κατάληξη».

Τέλος αναφορικά με τις πληροφορίες για συμφωνία με τον Βύζαντα ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ μίλησε για παρεξήγηση και ξεκαθαρίσε πως ουδέποτε ήρθε σε επαφή με την διοίκηση της ομάδας, αφού ούτε καν τον πρόεδρο δεν γνωρίζει. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να βγήκε αυτή η είδηση. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από το Βύζα, αφού δεν γνωρίζω ούτε τον πρόεδρο. Απλά είχα πάει να παρακολουθήσω μια προπόνηση μετά από μεγάλη επιμονή του καλού μου φίλου, Δημήτρη Κοτταρά που είναι τερματοφύλακας εκεί, λόγω του ότι δεν έχουν κάποιον προπονητή τερματοφυλάκων. Θ α ήταν καλό πριν γράψουν το ο,τιδήποτε να ρωτούν γιατί εμένα σε καμία περίπτωση δεν με ενδιαφέρει η προοπτική να συνεργαστώ με τον Βύζα. Θα ήθελα αυτό το κεφάλαιο να κλείσει οριστικά γιατί δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα