Καλαφατάκης: Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα, εκτός ΝΒΑ, στον κόσμο.

Mετά την αξιοπρεπή εμφάνιση του ΚΑΟΔ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πράσινους, τονίζοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα, εκτός ΝΒΑ, στον κόσμο.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε στο αρχικό του σχόλιο: "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια όχι απλά καλή, όχι απλά την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης,

αλλά ίσως την καλύτερη εκτός ΝΒΑ ανά τον κόσμο. Ίσως καλύτερη και από κάποιες ομάδες του ΝΒΑ ακόμη. Είχαμε σίγουρα έξτρα κίνητρο αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό, αλλά και παίζοντας μπροστά στον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο. Ξέραμε ότι ακόμη και όταν προσπεράσαμε στο πρώτο δεκάλεπτο, ή μειώσαμε στους δέκα στο τέταρτο, δεν θα ήταν δυνατό να φτάσουμε στη νίκη. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά, προσφέραμε και οι δύο ομάδες θέαμα και αυτό ήταν το σημαντικότερο. Δεν είμαστε έτοιμοι ως ομάδα ακόμη. Τέτοιοι αγώνες θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι".

Κλεινοντας, ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, σημείωσε: "Αν δεν παίζεις καλά 40 λεπτά με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, το πληρώνεις. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και από το γεγονός ότι καταφέραμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και του εύχομαι να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει για φέτος".

Ο φόργουορντ του ΚΑΟΔ, Γκάρι Φλάουερς, είπε από την πλευρά του: "Παίξαμε καλά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει χημεία και παίκτες που είναι μαζί πολλά χρόνια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν συγχωρούνται τα κενά διαστήματα και τα λάθη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την παρουσία του σήμερα και τη στήριξή του και ελπίζουμε να μείνει δίπλα μας όλη τη χρονιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα