Είπε αντίο ο Εργοτέλης

21:27 22/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 30η αγωνιστική
ΞΑΝΘΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 4-2
ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)

Ο Εργοτέλης από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται στην Football League. Οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 4-2 από την Ξάνθη

για την 30η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και είπαν αντίο.

Το ματς

Ο Εργοτέλης πήκε με αρκετό άγχος στην αναμέτρηση και αυτό φάνηκε και στις κινήσεις του. Οι Κρητικοί κολλούσαν σε αρκετά σημεία και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Αυτό εκμεταλλεύτηκε η Ξάνθη, η οποία κράτησε την κυριαρχία και μπήκε ακόμα πιο συνατά στην επανάληψη. Εκεί οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 67ο λεπτό με τον Μάνταλο, όμως ο Εργοτέλης απάντησε αμέσως και πιο συγκεκριμένα πέντε λεπτά με τον Τζούνιορ. Ο ρυθμός είχε πλέον πάρει τρελό ρυθμό και στο 75 ο Σουάνης έδωσε κανά προβάδισμα στην ομάδα του η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε τα κενά που άφησαν στην άμυνά τους, οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου, με αποτέλεσμα να κάνουν -σε μικρό χρονικό διάστημα- το 3-1 και εκεί ουσιαστικά να «εξανεμίσουν» τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για παραμονή. Ο Λεάλ, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, μείωσε το σκορ, αλλά ο Αλτιπαρμακόφσκι στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 4-2, κλειδώνοντας τον υποβιβασμό για τον Εργοτέλη.

Ξάνθη: Λόντιγκιν, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ (46΄Τσουμάνης), Βάλλας, Νταρμπιόν,Μαρσελίνιο (69΄Πόι), Βλαχοδήμος (60΄Σουάνης), Σταθάκης, Φλίσκας, Μάνταλος, Aλτιπαμαρκόφσκι.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Κυριακίδης, Τζανακάκης (80΄Ολίσε), Σίλβα, Χίμπλινγκερ (5΄Μπέτο), Σαρρής, Κατσικοκέρης, Χαντι (69΄Λεάλ), Φραγκουλάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα