Ματσάρα στην Λιβαδειά

21:07 22/4/2012 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE - 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 4-3

ΓΗΠΕΔΟ: Λιβαδειάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Σε ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς ο Λεβαδειακός νίκησε με 4-3 τον ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης

θα ξεκινήσει με μηδέν βαθμούς στα πλέι οφ.

Καλύτερα μπήκε στο ματς η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι και στο 8' είχε την πρώτη καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Τσιρίλο. Στο 21' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν ο Λάζαρ βρήκε τον Αθανασιάδη και ο νεαρός Έλληνας φορ με σουτ έκανε το 0-1. Η χαρά του ΠΑΟΚ δεν κράτησε για πολύ όμως... Δύο λεπτά μετά ο Λεβαδειακός ισοφάρισε σε 1-1 με προβολή του Μελισσά απο κοντά. Στο 29' ο Παναγιωτούδης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν κατάφερε να νικήσει τον Στρατηλάτη, ενώ η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 42' με ένα σουτ του Κόρμπου. Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός έψαξε και ένα δεύτερο γκολ και το βρήκε σχεδόν με την σέντρα! Συγκεκριμενα στο 49' ο Βασιλείου πήρε την μπάλα έξω απο την περιοχή, πέρασε τον Λίνο και με υπέροχο σουτ έγραψε το 2-1. Ο ΠΑΟΚ στο 50' έχασε τεράστια ευκαιρία με ένα σουτ του Αθανασιάδη από κοντά, ωστόσο ο Στρατηλάτης του είπε όχι, ενώ ο ίδιος παίκτης 12 λεπτά μετά με το κεφάλι δεν βρήκε στόχο. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς στο 78' όταν ο Ίβιτς πήρε όμορφα την μπάλα μέσα στην περιοχή και με εύκολο πλασέ έγραψε το 2-2. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Γκαρσία εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπάζογλου με το κεφάλι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στρατηλάτη, ωστόσο ο Αθανασιάδης που πήρε το ριμπάουντ με προβολή έκανε το 2-3. Την τελευταία λέξη στο ματς πάντως την είπαν οι γηπεδούχοι που στο 83' με πλασέ του Ναπολεόνι ισοφάρισαν σε 3-3 και στο 90' με δυνατό σουτ του Μαχαίρα έξω απο την μεγάλη περιοχή έγραψαν το 4-3 και πήραν μια απίστευτη νίκη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς (74' Αλεξίου), Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (59' Μαχαίρας), Πόποβιτς, Μεντί, Ναπολεόνι, Βασιλείου.

ΠΑΟΚ: Χαλκιά, Αποστολόπουλο (74' Παπάζογλου), Λίνο, Μαλεζά, Τσιρίλο, Παναγιωτούδη (63' Ίβιτς), Γκαρσία, Λάζαρ (46' Γεωργιάδης), Νιμανί, Φωτάκη, Αθανασιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα