«Ερυθρόλευκη» η... πρόβα

21:02 22/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 30η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης

Στην πρόβα του επερχόμενου τελικού Κυπέλλου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου σε ένα μέτριο παιχνίδι. Σχετικά αδιάφορη η ομάδα του Δώνη δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο με την ομάδα του Βαλβέρδε

να κλείνει το πρωτάθλημα με μια εύκολη νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν από νωρίς με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα. Στο 15' ο Φετφατζίδης είχε ένα καλό σουτ που μπλόκαρε ο Ράντμαν και η επόμενη φάση ήρθε 31' με τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να δοκιμάζει και πάλι το πόδι του και ο γκολκίπερ του Ατρομήτου έδιωξε με γροθιές. Η ομάδα του Βαλβέρδε απείλησε και στο 41' όταν ο Φέισα έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε αλλά παρ' όλα αυτά ο Ράντμαν απέκρουσε.

Μόλις στο 46' στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Ντιόγκο από τον Νάστο. Η απόφαση του Βοσκάκη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τον Φουστέρ να εκτελεί τελικά και τον Ράντμαν να λέει «όχι». Το γκολ όμως για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε τελικά στο 61' με τον Μαρκάνο να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά μετά ο Φετφατζίδης με ωραίο πλασέ έσκαψε πάνω από τον Ράντμαν και έκανε το 0-2 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Νάστος, Τομάς, Ζουέλα, Οικονόμου, Ιγκλέσιας (65'Δημούτσος), Πίτου Γκαρσία, Σφακιανάκης, Τάτος, Καραγκούνης (65'Επστάιν), Μήτρογλου (72'Καραμάνος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μακούν (81'Ποτουρίδης), Φέισα, Φουστέρ (75'Ορμπάιθ), Φετφατζίδης, Μόνχε, Ντιόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα