Άμεση προτεραιότητα το γήπεδο

00:04 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα ολοκληρωμένο πλάνο φαίνεται πως έχουν ετοιμάσει οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να εμπλακούν με την ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε αυτό υπάρχει και το θέμα νέου γηπέδου της Ένωσης. Είναι λογικό κάθε ενδιαφερόμενος που σκέφτεται σοβαρά να επενδύσει στην εταιρία, να έχει άμεσο στόχο την ανέγερση γηπέδου ώστε η ομάδα να αποκτήσει το δικό της «σπίτι» που θα της δίνει άλλη δυναμική. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι εν λόγω επιχειρηματίες

και έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές για την κατασκευή του γηπέδου. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που έχει συλλέξει το aek365, το συγκεκριμένο θέμα είναι τόσο... ψηλά, που ήδη υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που αποδεικνύουν πως αποτελεί άμεση προτεραιότητα για την «ομάδα» των επιχειρηματιών που έχει βρει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Οι πηγές αυτές αναφέρουν πως πρωτεύονται ρόλο δεν παίζουν οι εμπορικοί χώροι που θα έχει το γήπεδο, καθώς οι συγκεκριμένοι επενδυτές αντιλαμβάνονται την οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα μας. Σκοπός τους όμως είναι να χτιστεί άμεσα το γήπεδο, καθώς είναι της άποψης πως μόνο με δική της έδρα μία ομάδα μπορεί να αλλάξει... επίπεδο. Φυσικά, υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα πρέπει να διευθετηθούν για το εν λόγω θέμα, αφού δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ανέγερσή του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, ο ιστορικός χώρος που φιλοξενούσε ανέκαθεν το «σπίτι» της ομάδας, είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και οι λόγοι είναι αρκετοί.

Πλέον και ο Ντέμης Νικολαΐδης βλέπει πιο «ζεστά» το θέμα για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, συγκριτικά με το 2005, καθώς αποτελεί ένα πιο εφικτό και ελκυστικό «πακέτο» για κάθε ενδιαφερόμενο. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά και σοβαρά ζητήματα, όπως είναι η οικοδομική άδεια που έχει στα χέρια της η ΑΕΚ. Κάτι που τότε αποτελούσε ένα τεράστιο εμπόδιο. Παράλληλα, η δέσμευση του Γιάννη Βούρου πως ήδη 8,6 εκατ. ευρώ είναι διαθέσιμα για να ξεκινήσουν τα έργα στη Φιλαδέλφεια, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για να καταλήξουν όλοι σε αυτή την επιλογή.

Οι επαφές όμως για το συγκεκριμένο θέμα δεν σταματάνε εκεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη εταιρία που συζητάει με την πλευρά των επιχειρηματιών και είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην ονοματοδοσία του γηπέδου, καλύπτοντας ένα ποσοστό της τάξης του 20% από τη χρηματοδότησή του. Κάτι που συμβαίνει σε πολλά γήπεδα της Ευρώπης και εξετάζεται πολύ σοβαρά και για την ΑΕΚ, η οποία αναζητάει κεφάλαια. Μάλιστα, οι συζητήσεις φαίνεται πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, κάτι που είναι πολύ θετικό στην όλη υπόθεση, αφού όπως προείπαμε, για τους επιχειρηματίες το θέμα του γηπέδου αποτελεί άμεση προτεραιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα