Δεν άντεξε ο Μπογκντάν

23:46 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

FA CUP- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

ΤΟΤΕΝΑΜ- ΜΠΟΛΤΟΝ: 3-1
Γήπεδο: Ουάτ Χαρτ Λέιν
Την Τσέλσι θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, η Τότεναμ, η οποία επικράτησε με 3-1 επί της Μπόλτον.
Η Μπόλτον ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία στο 8ο λεπτό, καθώς ο Μπογκντάν αναγκάστηκε σε μεγάλη διπλή επέμβαση μετά από διαδοχικά σουτ των Λίβερμορ και Μόντριτς, ενώ στο 15ο λεπτό ο Αντεμπαγιόρ δε βρήκε στόχο από καλή θέση.
Στο 21΄ο Ασού Εκοτό από αριστερά γύρισε στην περιοχή αλλά ο Αντεμπαγιόρ και

πάλι δεν έβαλε σωστά το πόδι του, ενώ στο 37΄ο Αντεμπαγιόρ έστρωσε στον Μπέιλ, ο οποίος είδε το σουτ του να περνά λίγο άουτ.
Η Τότεναμ συνέχισε να πιέζει και στο 39' ο Μπογκντάν είπε εντυπωσιακά στο κοντινό σουτ του Πάρκερ, ενώ στο επόμενο λεπτό το πλασέ του Μπέιλ έφυγε λίγο άουτ.
Στο 48ο λεπτό το πανέμορφο φάουλ του Φαν ντερ Φάαρτ σταμάτησε στο δοκάρι του Μπογκντάν, ενώ στο 63΄ο γκολκίπερ της Μπόλτον απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Φαν ντερ Φάαρτ.
Ο τερματοφύλακας της Μπόλτον ήταν σε μεγάλη βραδιά και στο 68' πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Αντεμπαγιόρ, ενώ το ίδιο έκανε και σε κεφαλιά του Μπέιλ στο 74ο λεπτό.
Τελικά ο Μπογκντάν δεν άντεξε την πίεση της Τότεναμ και λύγισε στο 75'. Σκόρερ ο Ράιαν Νέλσεν με κεφαλιά μετά από νέο κόρνερ του Φαν ντερ Φάαρτ.
Η Τότεναμ καθάρισε την πρόκριση τρία λεπτά αργότερα καθώς ο Ντεφόε έφυγε στην κόντρα με τον Μπέιλ και ο Ουαλός με όμορφο σουτ έκανε το 2-0. Η Μπόλτον κατάφερε απλά να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Κ.Ντέιβις, αλλά η Τότεναμ έκανε το τελικό 3-1 λίγο αργότερα με τον Σαχά.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Κουντιτσίνι, Γουόκερ, Κινγκ, Νέλσεν, Ασού Εκοτό, Μόντριτς, Λίβερμορ, Πάρκερ (72' Ντεφόε), Μπέιλ, Αντεμπαγιόρ (80' Σαχά), Φαν ντερ Φάαρτ (80' Ρόουζ).
ΜΠΟΛΤΟΝ: Μπογκντάν, Αλόνσο, Μπογιατά (75' Κ.Ντέιβις), Νάιτ, Ρίκετς, Ρίο Κόκερ, Μ.Ντέιβις, Πράτλεϊ (26΄Ριμ), Ιγκλς, Κλάσνιτς, Μιγιαΐτσι (79' Τουντσάι).

Keywords
Τυχαία Θέματα