Δεν ξενερώνω και τραγουδάω

23:42 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - 1ος αγώνας

ΑΠΟΕΛ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

Τα δάκρυα δεν ταιριάζουν για αυτό τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κατέθεσε την ψυχή της απέναντι στην μεγάλη Ρεάλ και η ήττα με

3-0 δεν αλλοιώνει ούτε στο ελάχιστο την εκπληκτική της πορεία. Ο ΑΠΟΕΛ άντεξε για 74 λεπτά απέναντι στην Βασίλισσα που στα τελευταία λεπτά πήρε τη νίκη και σφράγισε την πρόκριση.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έκλεισε τους χώρους και με σωστή πίεση κράτησε τη Ρεάλ μακριά από την περιοχή της. Η πρώτη φάση ήρθε στο 11' όταν ο Χιώτης έδιωξε το σουτ του Οζίλ. Από εκεί και πέρα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είχε προχωρήσει αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Ολιβέιρα, η Ρεάλ ανέβηκε και στο 15' απείλησε εκ νέου αυτή τη φορά με τον Κοεντράο που μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ. Ο Ρονάλντο στο 29' προσπάθησε να σκοράρει από πλάγια θέση αλλά ο Χιώτης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Πέντε λεπτά μετά ήρθε η χαμένη ευκαιρία του φετινού Champions League όταν ο Ρονάλντο έκανε την προσωπική ενέργεια και έδωσε στον Σαχίν. Ο Τούρκος έκοψε για τον Μπενζεμά που εξ επαφή προ ανυπεράσπιστης εστίας κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ. Λίγο πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου η ομάδα του Μουρίνιο έχασε νέα ευκαιρία με τον Ρονάλντο να πλασάρει άουτ μέσα από την περιοχή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς ρυθμό αλλά μετά το 70' η Ρεάλ πίεσε ασφυκτικά. Αποτέλεσμα αυτής της πίεσης ήταν να έρθει στο 74' το γκολ όταν ο Κακά σέντραρε και ο Μπενζεμά με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο επόμενο λεπτό ο Χιώτης έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Ρονάλντο ενώ στο 78' πρόλαβε τον Μπενζεμά. Τελικά όμως το 0-2 ήρθε στο 82ο λεπτό όταν οι παίκτες του Μουρίνιο συνδυάστηκαν φανταστικά και ο Κακά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Ρεάλ δεν έριξε ταχύτητα, συνέχισε να πιέζει και στο 90' πέτυχε και τρίτο γκολ με σκόρερ τον Καρίμ Μπενζεμά.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Ζόρζε, Πουρσαϊτίδης, Ολιβέιρα (13'Κακά), Μποαβεντούρα, Χαραλαμπίδης, Πίντο (72'Σολάρι), Μοράις, Αλεξάνδρου (46'Έλντερ Σόουζα), Αΐλτον, Τριτσκόφσκι.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο (62'Κακά), Αρμπελόα, Σαχίν (83'Γκρανέρο), Κεντίρα, Οζίλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ιγκουαϊν (62'Μαρσέλο)

Keywords
Τυχαία Θέματα