Preview 31ης αγωνιστικής

00:15 27/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:15 NS1

Ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννενα τον Πανθρακικό για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ο Πετράκης είδε τον Τσάβες να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις θέτοντας εαυτόν στη διάθεσή του για το ματς με την ομάδα της Κομοτηνής.
Ενώ, ο Πανθρακικός θέλει να συνεχίσει τη θετική του πορεία, μετά και τη νίκη

της τελευταίας αγωνιστικής. Εκτός πλάνων για διάφορους λόγους βρίσκονται οι Τζάνης, Λαδάκης, Ντιόγκο, Κουτσόπουλος, Κάσες και Σέρεμετ, περιορίζοντας τις επιλογές του προπονητή των «πράσινων».

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδης, Αμπάρης, Στρούνα, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Γιάκος, Ντάσιος, Αυγενικού, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Ακόστα, Λίλα, Τσάβεζ, Μιχαήλ, Βίλα, Τζημόπουλος, Χαρίσης, Κρητικός.

Πανθρακικός: Σαρακατσάνος, Χρήστου, Σεϊδάν, Μακρυδημήτρης, Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Μολίνα, Ρομέου, Καθάριος, Ζδράβος - Ρίζος, Εμπόου, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Μπεν Σαμπάτ, Ίγκορ και Τριανταφύλλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 NS1

Ο Απόλλων αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη σ' ένα ματς που κλείνει την αυλαία για την 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει την ελπίδα για παραμονή.Μοναδικό πρόβλημα για τον Λόρι Σάντσεζ αποτελεί ο Τζόρβας, που είναι τραυματίας, ενώ ο Φαρινόλα υπολογίζεται κανονικά.
Ο ΠΑΟΚ πάλι είναι έτοιμος για το διπλό, ώστε μετά την ήττα του Ατρόμητου στην Κρήτη με 2-0 από τον ΟΦΗ να ανέβει μόνος δεύτερος στην βαθμολογία. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Βούκιτς, Τζαβέλλας και Βίτορ που θα εκτίσουν ποινές λόγω καρτών, αλλά και οι τραυματίες Κατσουράνης που γυμνάστηκε ατομικά, Λάζαρ που ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο και Γκσπούρνινγκ που κάνει θεραπεία.


Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Απόλλων: Γκόμεζ, Σταματόπουλος, Χατζηζήσης, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Σόντερμπεργκ, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Τσιλιγκίρης, Άμπροουζ, Λουσέρο, Πετρόπουλος, Ντάλμπεργκ και Φαρινόλα.

ΠΑΟΚ: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Νίνη, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδη, Χούσεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα