Η Σεβίλλη γκρέμισε η Ρεάλ, μόνη πρώτη η Ατλέτικο

23:01 26/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 30η αγωνιστική

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Δεύτερη σερί ήττα για τη Ρεάλ που έχασε με 2-1 από τη Σεβίλλη και από πρώτη βρέθηκε τρίτη πίσω από Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Αντσελότι προηγήθηκε στο 14' όταν ο Κριστιάνο εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε

και κατέληξε στα δίχτυα με τον Μπέτο να έχει φύγει προς την αντίθετη πορεία. Η Σεβίλλη όμως απάντησε καθώς τέσσερα λεπτά μετά ο Μπάκα με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 25' Ρέγες και Μπέκα άλλαξαν εκπληκτικά την μπάλα με τον πρώτο τελικά να μην καταφέρνει να σκοράρει. Ο Κριστιάνο στο 43' είχε δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος η Σεβίλλη μπήκε καλύτερα και στο 73' "χτύπησε" και πάλι με τον Μπακά ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-1.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Παρέχα, Φάσιο, Αλμπέρτο Μορένο, Ιμπόρα, Μπιά, Ρέγες (75'Ναβάρο), Ράκιτιτς, Μαρίν (71'Βιτόλο), Μπάκα.

ΡΕΑΛ Μ.: Ντιέγκο Λόπεθ, Καρβαχάλ, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Ιγιαραμέντι (67'Ίσκο), Μόντριτς (90'Μοράτα), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Βιθέντε Καλδερόν

Ο συνήθης ύποπτος Ντιέγκο Κόστα "καθάρισε" για μια ακόμα φορά για την Ατλέτικο. Με ένα γκολ με κεφαλιά στο 63' της έδωσε τη νίκη επί της Γρανάδα και πλέον οι "ροχιμπλάνκος" είναι μόνοι πρώτοι στην Λίγκα. Πολλές ευκαιρίες για την ομάδα του Σιμεόνε που όμως δεν μπορούσε να σκοράρει.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γκοδίν, Ινσούα, Γκάμπι, Τιάγκο, Ροντρίγκες (56'Σόσα), Αρντά (60'Ντιέγκο), Βίγια (70'Ραούλ Γκαρθία), Ντιέγκο Κόστα.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Κόεφ, Μουρίγιο, Ανγκούλο (46'Φουλκιέρ), Ιτούρα, Φραν Ρίκο, Ρέθιο, Μπραχίμι, Ρίκι (74'Μπουονανότε), Ελ Αράμπι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Η Μπαρτσελόνα νίκησε άνετα με 3-0 τη Θέλτα σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Βαλντές που υπέστη ρήξη χιαστών. Ήταν το 1000στό ματς που δίνουν οι Καταλανοί στο Καμπ Νου. Οι "μπλαουγκράνα" σκόραραν μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Σάντσες έκοψε για τον Νεϊμάρ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-0. Στο 21' ο Βαλντές τραυματίστηκε και βγήκε αλλαγή κλαίγοντας. Πιθανότατα ήταν το τελευταίο του Καταλανού με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Στο 30' ο Ινιέστα με εκπληκτική κάθετη βρήκε τον Μέσι ο οποίος πέρασε και τον Γιοέλ και έκανε το 2-0. Τελικά τη νίκη της Μπαρτσελόνα σφράγισε στο 67' ο Νεϊμάρ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές (24'Πίντο), Αντριάνο, Άλμπα, Μασεράνο, Μπαρτρά, Σονγκ, Φάμπρεγας, Ινιέστα (46'Σέρχι Ρομπέρτο), Σάντσες, Μέσι, Νεϊμάρ (72'Πέδρο).

ΘΕΛΤΑ Β.: Γιοέλ, Ούγκο Μάγιο, Γιόνι, Αουρτενέτσε, Καμπράλ (38'Ινιγκο Λόπεθ), Φοντάς (74'Ουμπίνια), Άλεξ Λόπεθ, Αουγκούστο, Μαδίνδα, Ορεγιάνα, Σάντι.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Βαγέκας

Νίκη με "κιτρινόμαυρο" χρώμα για τη Ράγιο που επικράτησε με 1-0 της Οσασούνα και έκανε ένα ακόμα βήμα παραμονής. Η ομάδα του Βαγέκας κέρδισε με πέναλτι που πήρε ο πρώην παίκτης της ΆΕΚ, Χοσέ Κάρλος και το οποίος εκτέλεσε ο Λαριβέι, στόχος της Ένωσης πριν αρκετά χρόνια.

Ρ.ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Αρμπίγια, Ζε Κάστρο, Γκάλβεθ, Ρατ, Τρασόρας, Σαούλ, Φάλκε (92'Λόνγκο), Ροσίνα (67'Χοσέ Κάρλος), Μπουένο (67'Βιέιρα). Λαριβέι.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Νταμιά, Αρίμπας, Λοτιές, Όιερ, Θεχούδο, Πουνιάλ, Σίλβα (78'Ακούνια), Λοέ, Τόρες (86'Οριόλ), Οριόλ Ριέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα