Παλεύει για την τριάδα η Λεβερκούζεν

22:54 26/3/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA-27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: 1-1
Γήπεδο: Ίμτεχ Αρίνα

Χαμένοι βγήκαν Αμβούργο και Φράιμπουργκ που κόλλησαν στο 1-1 και δεν μπόρεσαν να κάνουν βήμα παραμονής.

Στο 10ο λεπτό ο Μπάουμαν έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Λασογκά, ενώ στο 36' ο Λασογκά βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα και πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Μπάουμαν. Μάλιστα στο 45+1' ο Λασογκά βγήκε μόνος με τον Μπάουμαν, αλλά πλάσαρε πάνω στα πόδια του και σπατάλησε

ακόμη μια σημαντική ευκαιρία.

Η Φράιμπουργκ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό άνοιξε το σκορ. μετά από αρ το άουτ η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Άντλερ, ο Κλάους από κοντά σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Νταριντά με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Ωστόσο το Αμβούργο απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 55' με σουτ του Λασογκά έξω από την περιοχή.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Ντζουρού, Νταϊκμάιερ, Μανσιέν, Βέστερμαν, Μπαντέλι, Γίρασεκ (62' Τέσκε), Αρσλάν, Φαν ντερ Φάαρτ, Λασογκά, Ζουά.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Κρμας, Μουντζά (34' Γκιούντερ), Γκίντερ, Σοργκ, Νταριντά, Σούστερ, Κλάους, Φερνάντες (63' Σμιντ), Γκεντέ, Μεχμεντί (90' κερκ).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 1-0
Γήπεδο: Commerzbank-Arena

Κινδυνεύει να χάσει το Ευρωπαϊκό τρένο η Γκλάντμπαχ που έχασε με 1-0από την Άιντραχτ.

Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά, αλλά στο 13ο λεπτό το σουτ του Μπαρνέτα, έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 16' ο Χοσελού κέρδισε στη δύναμη τον Στρανζλ, βγήκε μόνος με τον Τερ Στέγκεν και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ για την Άιντραχτ. Στο 29ο λεπτό η Γκλάντμπαχ απείλησε για πρώτη φορά, καθώς ο Χέρμαν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Κρούζε πλάσαρε, με τον Τραπ να διώχνει σε κόρνερ 3νώ στο 37' οι Άιγκνερ και Μπαρνέτα έκρυψαν την μπάλα, ο Χοσελού σούταρε από ιδανική θέση, αλλά έστειλε λίγο άουτ την μπάλα.

Στο 73ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Άιγκνερ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Ρας, Μάντλουνγκ, Τζαμπράνο, Γιουνγκ, Ντζακπά (90' Σελοτσι), Φλουμ, Λάνιγκ, Άιγκνερ (83' Κάντλετς), Μπαρνέτα (88' Στεντέρα), Χοσελού.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Κορμπ (79' Κορμπ), Στρανζλ, Ντομίνγκες, Ντάεμς, Νορντβάιτ, Χέρμαν (55' Χργκότα), Κράμερ, Αράνγκο (78' Γιούνες), Ράφαελ, Κρούζε.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΝΟΒΕΡΟ: 3-1
Γήπεδο: Ράιν Νέκαρ Αρίνα

Σε ένα ματς χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Χοφενχάιμ επικράτησε με 2-1 του Ανόβερο.

Στο 6ο λεπτό το σουτ του Μοδέστε πέρασε λίγο άουτ, αλλά στο 9' το Ανόβερο έφτασε στο γκολ. Ο Στιντλ έβγαλε κάθετα στον Αντρέασεν που με πλασέ από δεξιά έκανε το 1-0. Ωστόσο η Χοφενχάιμ απάντησε άμεσα κι έφερε το ματς στα ίσα στο 13'. Μετά από γέμισμα, η άμυνα του Ανόβερο δεν έδιωξε σωστά και ο Πολάνσκι με όμορφο σουτ στην κίνηση, έγραψε το 1-1. Στο 16ο λεπτό η κεφαλιά του Μοδέστε, βρήκε λίγο στο οριζόντιο δοκάρι του Ανόβερο, ενώ στο 24' το σουτ του Ρούντι πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Χοφενχάιμ μπήκε δυνατά στο 2ο μέρος και στο 51ο λεπτό ο Φιρμίνο έβγαλε όμορφα στον Μοδέστε που με ιδανικό πλασέ από αριστερά έγραψε το 2-1. Στο 57' ο Ρούντι έκανε όμορφο σουτ με τον Τζίλερ να διώχνει δύσκολα, ενώ στο 64' ο Μοδέστε έκανε όμορφη ενέργεια αλλά αστόχησε για λίγο. Στο 73ο λεπτό ο Τζίλερ είπε όχι σε όμορφο σουτ του Φιρμίνο, ενώ στο 76' το Ανόβερο έχασε με κόκκινη κάρτα τον Σμιέντεμπαχ. Το τελικό 3-1 έγραψε στις καθυστερήσεις ο Ρούντι.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Γκραλ, Τζόνσον, Στρομπλ, Βέστεργκααρντ, Μπεκ, Ρούντι, Πολάνσκι, Φόλαντ (89' Ελιονούσι), Φιρμίνο, Σαλίχοβιτς (69' Χέρντλινγκ), Μοδέστε (86' Σίλε).

ΑΝΟΒΕΡΟ: Τζίλερ, Χόφμαν, Σακάι, Σουλτζ, Ποκονιόλι (85' Πριμπ), Σμιέντεμπαχ, Αντρέασεν, Στιντλ, Μπιτενκούρ (66' Σλάουντραφ), Χούσζτι, Ρούντνεφς (80' Κόναν)

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 1-3
Γήπεδο: SGL Arena

Παλεύει ακόμη για την τριάδα η Λεβερκούζεν που κέρδισε με 3-1 την Άουγκσμπουργκ και πλησίασε τις Σάλκε και Ντόρτμουντ.

Η Λεβερκούζεν μπήκε δυνατά στο ματς και στο 11ο λεπτό ο Κάστρο έκανε τα γύρισμα από δεξιά, ο Κίσλινγκ πήρε όμορφα την μπάλα και με σουτ από κοντά έγραψε το 1-0. Στο 33ο λεπτό μετά από βολέ του Λένο, ο Κίσλινγκ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κάστρο δεν έκανε καλό τελείωμα.

Στο 49ο λεπτό ο Λένο νίκησε σε μοναδικό τετ α τετ τον Βέρνερ αλλά στο 59' ο ίδιος παίκτης μετά από λάθος γύρισμα του Ντονάτι, έκανε από κοντά το 1-1. Στο 64ο λεπτό ο Βέρνερ αστόχησε από καλή θέση και στο 65' ο Χιτζ σταμάτησε με τα ακροδάχτυλα τον Κίσλινγκ ενώ στο 74' ο Κουαδράδο έκοψε στη γραμμή την κεφαλιά του Κάλσεν Μπράκερ. Τελικά στο 80ο λεπτό ο Σον με σουτ έκανε το 2-1 και στο 83' ο Τσαν από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτζ, Φίλιπ (61' Φερχέγκ), Οστρζόλεκ, Κλάβαν, Κάλσεν Μπράκερ, Μπάιερ, Άλτιντοπ, Φογκτ (85' Μέλντερς), Βέρνερ, Χαν, Μπομπαντίγια (72' Μιλίκ)

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Γουαρδάδο (87' Βολσκάιντ), Τοπράκ, Σπάχιτς, Μπένισχ, Ντονάτι, Μπέντερ, Τσαν, Κάστρο (66' Μπραντ), Σον, Κίσλινγκ.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: 2-0
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Νυρεμβέργης

Ο θάνατός σου η ζωή μου... Η Νυρεμβέργη κέρδισε με 2-0 τη Στουτγκάρδη πήρε βαθειά ανάσα και άφησε την αντίπαλο της να ανησυχεί για τη σωτηρία της.

Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα, ανήκε στη Στουτγκάρδη, με τον Γκέντνερ να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Σέφερ, ενώ στο 22' ο Ναϊντερμάιρ έκοψε σωτήρια τον Χλούσεκ. Στο 36ο λεπτό ο Ντρμιτς πρόλαβε την έξοδο του Ουλράιχ και πλάσαρε, αλλά η άμυνα της Στουτγκάρδης έκοψε στη γραμμή αλλά στο 43' ο Ντρμιτς μπήκε από δεξιά στην πριοχή και με διαγώνιο σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Νυρεμβέργη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό ο Φόιλνερ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Κιγιοτάκε δεν βρήκε την μπάλα αλλά ο Ντρμιτς από κοντά έκανε το 2-0. Στο 65ο λεπτό ο Ρίντιγκερ έκοψε σωτήρια το σουτ του Ντρμιτς.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σέφερ, Πόγκατετζ, Πλάτενχαρντ, Καμπάνια (75' Μπάλιτς), Ανγκά, Φόιλνερ (84' Μακ), Φραντζ, Κιγιοτάκε, Χλούσεκ, Ντρμιτς (87' Πέκχαρτ), Σταρκ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ουλράιχ, Σβάαμπ, Ναϊντερμάιερ, Ρίντιγκερ Σακάι (69' Γρουέθο), Μποκά, Γκέντνερ, Χάρνικ (46' Μαξίμ), Ράους (46' Βέρνερ), Τραορέ, Ιμπίσεβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα